İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
1-) yukarı Mardin'de zümrüdü anka gumusculuge gidiyorsun.(Süryani nazarligi falan da var orda taşı gercek ) Oraya selamımı söyle güzel takilar var, hatta ona Süryani coregini sor o bir telefonla sana getirir zaten yanyana uzak değiller.
2-) yemek yemek istiyorsan yineorada sultan sofrası var, Mardin tabağı istiyorsun.
3-) zinciriye medresesi, kırklar kilisesine gidiyorsun.
4-) dara ve deyrul zafarana gidiyorsun.
5-) gırnavaz cin tepesine gidiyorsun ( bunu rehberler bilmez)
6+) badem şekeri istiyorsan davut selime gidiyorsun
7-) şarap istiyorsan Gabriel oktaya gidiyorsun ya da bizim yaptığımız şaraplar da var ben sana iletirim bir sekilde
Bana planını söylersen daha detaylı yardım edebilirim
simdilik bunlar muthis. arkadasima da gondereyim bu yazdiklarini. cok tesekkur ederim. gelirsem 3-4 gunlugune gelecegim bu arada. arkadasim daha uzun kalacak, ama o zaten cok farkli islerle mesgul olacak. sevindirdin, dank uuu^

• sarılma
Tepkiler: Anu
Bi kaç gündür etrafımda sürekli boş boş havlayan biri var Ötede havla diyorum anlamıyorda... Neyseki sabırlı biriyim.

Bir şeylerin değil bir çok şeyin farkındayım görmezden geliyorum sadece...:)

Az önce biriyle özelde DM`leştim sonra kişşinin göndermiş olduğu postu beğendim bir baktım benimle beraber bir başka üye daha beğenmiş özellere casusmu yollanıyor.
Ah ah bu sorunla uzun zamandır başımız dertte arada üç harfliler istila ediyor :) bi okutun üfleyin diyoruz ama nafile

Son düzenleme:
o kadar çok dolaştım ki ayaklarımı hissetmiyorum artık

Biz bu Kore’ye nasıl çeyrek final verdik yahu…

Geri