EdLmaster
Üye
- Web sitesi
- www.tic10.com
Bir kürtce sarkı vardı aklıma gelmedi bir zamanlar favorimdi. Hiçbir unutmayan ender bunu unutuyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aha kadınlara kizarken ne ettiniz siz kamil beyyBir karar alıyorsun ve günlerce için rahat dolaşıyorsun Bir an geliyor sadece ve şeytana uyuyorsun. Gerisi pişmanlık affedilmek ümidiyle tövbe.
Şükür, sorunsuz bir şekilde günü bitiriyorum.: ))
Sıcaktan bayılıyor ama çok sırnaşık bu aralar. Normale göre fazla sırnaşık. Sence normal mi?Kedin n'apiyo
Sıcaktan bayılıyor ama çok sırnaşık bu aralar. Normale göre fazla sırnaşık. Sence normal mi?
Minikliğindeki enerjisinden hiçbir şey kaybetmedi desem? Bakışlar, delilik, her şey aynı.: )) Perde hobisinin yerini sinek kovalamaca aldı.: )))Yani... Ruh halleri hep sabit olacak diye bur şey yok.
Fırıl firil bakiyo mu yine![]()
Minikliğindeki enerjisinden hiçbir şey kaybetmedi desem? Bakışlar, delilik, her şey aynı.: )) Perde hobisinin yerini sinek kovalamaca aldı.: )))
Benim de. : ))En sevdiğim kedi karakteristiği
Benim de. : ))
Seninkiler nasıl? Bahsettiğini hiç hatırlamıyorum sanki ya da ben denk gelmedim.