Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben her gün istifa ediyorum ama sonra bi bakıyorum patron benim……….bakalım ilk hangimiz istifayı basacak ben mi @DUHAN mı...bence ben...
Burada tam gün komple 3’e geliyorlar. Yarım gün 1,5Trdeki evi temizleteyim dedim 9 bin tl dediler. Ben gunluk o kadar kazanmiyorum isi gucu birakip temizlik isine mi girsek......
Bana da oyle geldi :ddBurada tam gün komple 3’e geliyorlar. Yarım gün 1,5
9 neymiş ya… Samsun piyasası öyleyse o işe girelim… jfkfkfj
Seni söğüşlüyor olabilirler şimdi. Bilemedm. Jfkfkjf
Nasıl olsa yurtdışında piyasadan da haberi yok diye düşünmüş olabilirler İstanbul gibi bir yerde bile böyle uçuk bir fiyat yoktur eminim temizlik şirketlerini mi aradın ?Trdeki evi temizleteyim dedim 9 bin tl dediler. Ben gunluk o kadar kazanmiyorum isi gucu birakip temizlik isine mi girsek......
Yok yine mahalleden birileri.Nasıl olsa yurtdışında piyasadan da haberi yok diye düşünmüş olabilirler İstanbul gibi bir yerde bile böyle uçuk bir fiyat yoktur eminim temizlik şirketlerini mi aradın ?
Tahmin ettiğim gibi sen temizlik şirketini ara bence daha mantıklı ve güvenilirYok yine mahalleden birileri.