Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dondurucuya bırakabilirsin kalanıBen de hiç derdim tasam yokmuş gibi köfte harcı hazırladım. Elimin ayarı da yokmuş. Orduya yetecek kadar köftelik oldu…
bana o kadar yakınsın ki, hafta içi gel, bizde kal. su ve elektrik parası alırım, konaklama ücretsiz.lsdkjoff uykusuzluktan bayılacağımm ne bitmez çilem varmış benim ya istanbuldan nefret ediyorm...
İşte vefalı dost..qqbana o kadar yakınsın ki, hafta içi gel, bizde kal. su ve elektrik parası alırım, konaklama ücretsiz.lsdkj
leyla da gelsin mi yavrum....bırakamam kızımı bizim evdekilere güvenemedim bu konuda... hem senin miniş kuşla iyi anlaşırlar bnce........bana o kadar yakınsın ki, hafta içi gel, bizde kal. su ve elektrik parası alırım, konaklama ücretsiz.lsdkj
Evet canım öyle yapacağım.Dondurucuya bırakabilirsin kalanı

Çalış köle.. daha bu iyi günlerin dur bakalım.. bu lele, daha bunun lolosu varoff uykusuzluktan bayılacağımm ne bitmez çilem varmış benim ya istanbuldan nefret ediyorm...
diyene bak...Çalış köle.. daha bu iyi günlerin dur bakalım.. bu lele, daha bunun lolosu var![]()
Ben bitmişim.. bu sene son canım, bırakıyorum her şeyi. Köyde tavuk yetiştiriciliği yapacağım..diyene bak...
Ben bekardım inşaata başladın ben 3 cocuk yaptım hala inşattasın sezen