İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Çok garip... bir kadının hayatını mahvetmiş, seref ve ahlak yoksunu olduğuna bizzat şahit olduğum biri var fakat rolünü öyle bi oynuyor ki herkesin gözünde saf,mazlum, ponçik bir imaj çiziyor. Üstüne bir de bi hastalığı mi ne var, tırnağına taş değse hastalığının etrafında zirildiyor.
Şimdi buna ufacık ters yapsam, tü kaka zalim, vicdansız yaftaları gırla uçuşur.
Hayat böyle esasında. Masum ve mağdur görünen katıksız oe olabiliyor. Zalim görünen aslında insani bir reaksiyondan ibaret olabiliyor. Hikayelerini bilmediğimiz insanları kınamamak ya da desteklememek lazim.
Şahsen itina gösteririm.

bana o kadar yakınsın ki, hafta içi gel, bizde kal. su ve elektrik parası alırım, konaklama ücretsiz.lsdkj
leyla da gelsin mi yavrum....bırakamam kızımı bizim evdekilere güvenemedim bu konuda... hem senin miniş kuşla iyi anlaşırlar bnce........
ya var ya avrupa yakasında kiralar o kadar uçuk ki 8-10 ev arkadaşı bulmak lazım... ağustosta yine hibrit geçilecek de bakalım ben o zamana kadar dayanabilecek miyim....

Yapılan karaktersizlikleri ve midesizlikleri kahramanlık öyküsü gibi anlatanlara da selam ederim.

instada takip ettigim bir kuafor var. kendisine giden kadinlarin sac tipi benimkiyle ayni. kuafor muthis sonuclar cikariyor. iste ben makyajimi asyalilar, japon veya koreliler yapsin isterim. sacimi da ruslara emanet edebilirim galiba. baska turlusu yooooohk.

Geri