Ayy kıyafet secemiyorum çok kararsızım günlerdir giyeceğim dediğim kyafettende vazgeçtim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
amin :dthalassa ya... güldürdün ama ne kadar da yerinde bir istek. inşallah aradığını bulursun:3
ben bile düştüm yapma böyle şeyler xd
Çok geçmiş olsun..2 gün önce, yoğun bir gün geçirip akşamında arkadaşlarımla stres atmak için buluşacaktım. Eve geldim, duş aldım, yemek yedim. Yorgun ama mutlu, üzerimde hafif bir dalgınlık vardı. Arabama bindim, müziği açtım. Sigaramı yaktım, seyir halindeydim.
Bir anda, ne olduğunu anlamadığım bir şekilde kendimi bariyerlerde buldum. En sağ şeritten gelen bir darbenin etkisi, beni savurup attı. Şok oldum. Bir baktım, yolun ortasındayım. Hemen tekrar sağa geçtim. Dörtlüleri yaktım, indim. Arabaya baktım. Ön taraf gitmiş, arka kapıya kadar vuruk var. Ön yolcu kapısı içe göçmüş, açılmıyor. Aşınmış, bariyer izi çıkmış.
Yol kenarına çöktüm. Bir sigara… bir sigara daha… Kendime gelemedim. Nasıl olduğunu hala anlamadım. Arabaya baktıkça gözlerim doldu. Neyse, bindim tekrar arabaya. Dedim ki, “Bugünü zehir etmeyeceğim.” Kırık dökük arabayla arkadaşımın evine gittim. “Kafam dağılır” dedim.
Ama çok kalamadan evime geldim. Evin içine girer girmez sinir krizi geçirmeye başladım. Ağladım. Yaşadıklarıma küfürler savurdum. “Neden ben?” diye isyan ettim. “Her şey neden bu kadar üst üste geldi?” diye sordum kendime. Tansiyon tavan yaptı. Migren vurdu. Gözlerim kan çanağı…
Sakinleştim, tekrar duş aldım ve yattım. Sabah olmasını istemedim. Ama kaçamadım tabii.
İçimi döktüm ki belki gerçekten artık rahatlarım diye.
Rahatlamak istiyorum Allahım, bana bir ferahlık ver.
Teşekkür ederim efendim… bi fala ihtiyacım vardı ama Rabbime sığındım…..Çok geçmiş olsun..
Verdim sana bilgiyi bir telefon ucunda.. :ddTeşekkür ederim efendim… bi fala ihtiyacım vardı ama Rabbime sığındım…..
İnce düşüncelerden çik biri üzülecek ise ve bunu o sağladı ise üzülsün iş yerinde çok tuhaf insanlar oluyor die biliyorum arkadaşlarım anlatıyor bazen onlara duvar olmaktan geçer huzurlu olmakbu hassaslık insandan gitmez mi hiç ya... yok mu bir yolu yöntemi. perişan oluyorum yeter be.![]()
orası öyle serçom da her şeye kafa yorup yine ben üzülüyorsam napacağız?İnce düşüncelerden çik biri üzülecek ise ve bunu o sağladı ise üzülsün iş yerinde çok tuhaf insanlar oluyor die biliyorum arkadaşlarım anlatıyor bazen onlara duvar olmaktan geçer huzurlu olmak
Ya ben peki ?İnce düşüncelerden çik biri üzülecek ise ve bunu o sağladı ise üzülsün iş yerinde çok tuhaf insanlar oluyor die biliyorum arkadaşlarım anlatıyor bazen onlara duvar olmaktan geçer huzurlu olmak