İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
isteee yeminler ederim aşka
belki bi daha hiç tutulmazlar

yag yesili cokkizel bi renk ama bana yakisir mi acaba :/

Hayat bazen çok ağır geliyor…adına imtihan diyorlar
Bu gün işte öyle bir gündü………,
Farkettim ki ne tahammülüm ne de gücüm kalmamış …
Herkese ve herşeye karşı kör, sağır , dilsiz olmak istiyorum .
Artık yapamıyorum çünkü tükendim .!

Ormanlarımız yanıyor. Umarım daha çok büyümeden söner

bir söz vardı;

"bir kum tanesiyim ama çölün derdini taşıyorum"

peki çölün derdi sadece yağmur yağmaması mıydı ?

"Kırılmak" bile o kadar değerli ki benim için taşırmam dökmem heder etmem içimde güzel bir yerde muhafaza ederim.

Zerre tanesi bile kadar keyfim yok ağlamak istiyorum ama kurumuş göz yaşım lânet olsun.

Çok sıkıcı bir gündü benim için hem sıcaktan bunaldım hemde üzerimde anlam veremediğim karamsar bir ruh hali var
Akşamın serinliğinden nasipleneyim dedim arkadaşımda arayıp parka davet ettim aldık çayımızı ıvırımızı zıvırımızı tuttuk parkın yolunu neyse gittik hoş nazara bir yerde konuşlandık
Yarım saat ya geçti yA geçmedi evli bir çift dibimizde belirdi hop burnumuzun dibine yerleşiverdiler
Bayan çarşafli dini bütün bir abla idi baş örtüsünü omuzlarından sırtını örtecek kadar uzun ve yüz hatları tamamen kapatmıştı adam eliyle hanımına oturacağı yeri işaret edip kadını sırtı bize dönük olacak şekilde oturttu kendisi ise tam karşımıza oturdu arada 50 cm mesafe yA var ya yok ağzımızın içine düşecek neredeyse birde bakıyor pis pis kafamı nereye çevirsem bakışlarını hissediyorum
Kadını çarşaflara sarıp sarmalamış peçenin altından yiyip içiyor
Kendi de elalemin karısını kızını kesiyor cibilliyetsiz herif sinir küpüne döndüm iyice gerisin geriye döndüm eve :(

• Korkunç
Tepkiler: ne
Eylül 1 dedi ve soğuk geldi resmen ya

Geri