İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
E o mont değil mi gocuk

• Alkış
Tepkiler: W
ruyamda cubbeli ahmet hocayla ayni arabada on koltukta oturuyorduk ve kendisine bir konuda bir sey anlatip, soru soruyorum, ama verdigi cevaplarla beni anlamadigini anlayarak, sinirlenerek icimden "zaten erkeksin ondandir." diyordum :d su an sadece sordugum soruyu hatirlamiyorum. ne sordum acaba, neden sinirlendim, neden onu gordum :d

Ben de sabah şöyle bir rüya gördüm: daire başkanımız elindeki kitaptan ingilizce bir metin okuyor ve tamamını not almamı istiyor, haliyle yetişemiyorum ve rüyamda da çenemi tutamayarak “ben oradan da okuyabilirim” diyorum. Kitabı bana atar gibi veriyor arkasından da diyorum ki şaşkınlıkla “ben bu adamın türkçesini anlayamıyorum, ingilizcesini nasıl anlayayayım” bu da böyle bir rüyamdır

larien, senin anlattigin seyi ben muge anli'nin programinda yasiyorum. herkes turkce konusuyor, ama kimseyi anlamiyom :d ayni sekilde konusabildigim diger dillerde konussalar, yine anlamam buyuk ihtimalle :d

Kadınla aramızda en az üç metre vardı. Pireler yedi ayağımı dedi. O saniyeden sonra kaşınmam şaka mı

• Hehe
Tepkiler: W
Yine semicenk var fonda ve bana eşlik eden bazi şeyler

Gerçekten insanları anlamakta zorlanıyorum.
Kendi kabahatlerini örtmek için başkalarında kusur arayarak geçiyor ömürleri
kendinize bakın önce ……
kınadığınız her şeyin başrolündesiniz……

Moderatör tarafında düzenlendi:
Son zamanlarda midemde bir hassasiyet var ne yesem dokunuyor saatlerce kıvrandırıyor ilk seferlerinde üşütmüş olabilirim diye düşündüm ama neredeyse hergün yaşanmaya başladı kronikleşti adeta :(

Zerre vicdan yapıp pişmanlık duymadım. Allah kurtarmış…

kosem sultanla ilgili, tarih obasi kanalindaki videoyu dinliyorum ve ceren beni yine guldurdu. kosem sultanin bir sozu uzerine konusuyor ve hakli buldugunu anlatip, uzerine ceren sunu diyor: ''bin tane adamsiniz lan, bin tane adam. bir devleti yonetemediniz. ondan sonra da ''vay kadinlar isin icine girdi/kadinlar saltanati.'' hahaha

Bir kez daha aynı hastalık yüzünden sevdiğim birini kaybetmek istemiyorum.
Çaresiz olmak canımı yakıyor.

• Üzgün
Tepkiler: ne
Çok üzgünüm gerçekten geçmişteki bir ani bir sözü değiştirmedigim için..

turkcem biraz daha gelissin ve aksansiz konusabileyim diye, hosuma giden turk dizisi bulmaya calisiyordum. sonuc: sifir. sonra aklima kurt seyit ve sura geldi. kitabini da okumustum ve butun bahsedilen karakterlerin gercek fotograflarini gordugumu hatirliyorum. o kitap cok guzeldi ya. kurt seyit'in anne ve babasinin ask hikayesi, kitaptaki o kismi, en sevdigim bolumdu. simdi bu diziye tekrar baslarsam, ali ve nino filmi ve kitabi da aklima geliyo otomatik olarak. ali ve nino hikayesi aklima gelince, ivko aklima geliyo. bak ivko, yine andim, yine andim :d acaba nerdesin, noruyon, napiyon, hayatinda neler oluyo. cok merak ediyom
nasıl bir tür arıyorsun bilmiyorum ama eski dizilere bakabilirsin bence. ‘ekmek teknesi’ mesela ya da ‘hatırla sevgili’

Geri