W
Elmas Üye
Onlar gocuk der...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Değilim.Yozgatlimisin ?
Bu forum elit bir forum rica ederim. Düşünmen bile delilik…………..ALLAHIN VARSA KİM ŞU EN YAKIN ARKADAŞININ SEVGİLİSİYLE ARASINI AÇMAYA ÇALIŞAN SÖYLERSİN AYŞE
nasıl bir tür arıyorsun bilmiyorum ama eski dizilere bakabilirsin bence. ‘ekmek teknesi’ mesela ya da ‘hatırla sevgili’turkcem biraz daha gelissin ve aksansiz konusabileyim diye, hosuma giden turk dizisi bulmaya calisiyordum. sonuc: sifir. sonra aklima kurt seyit ve sura geldi. kitabini da okumustum ve butun bahsedilen karakterlerin gercek fotograflarini gordugumu hatirliyorum. o kitap cok guzeldi ya. kurt seyit'in anne ve babasinin ask hikayesi, kitaptaki o kismi, en sevdigim bolumdu. simdi bu diziye tekrar baslarsam, ali ve nino filmi ve kitabi da aklima geliyo otomatik olarak. ali ve nino hikayesi aklima gelince, ivko aklima geliyo. bak ivko, yine andim, yine andim :d acaba nerdesin, noruyon, napiyon, hayatinda neler oluyo. cok merak ediyom