Stockholm Sendromu
Elmas Üye
13-15 temmuz arası beni sakın rahatsız etme!!11 @yatacakyerinizyok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
AHAHANSMJSGAAMSŞAHAHJAAHGAHAMSJAHASBDMXBDVSJKEGDH13-15 temmuz arası beni sakın rahatsız etme!!11 @yatacakyerinizyok
fotoğraf atarım sana..... ama yalnızken aç.sdfsdfAHAHANSMJSGAAMSŞAHAHJAAHGAHAMSJAHASBDMXBDVSJKEGDH
NİYE??????? SÖYLESENE??????? NEDEN RAHATSIZ ETMEYEYİM? Bİ İŞİN Mİ VAR YOKSA?????
Oğğğhhhkkkkkkkkkfotoğraf atarım sana..... ama yalnızken aç.sdfsdf
Şarj ederken mi aksesuar desteklenmiyor yazısı geldi Siri? Eğer öyleyse sıcaktan aşırı ısınınca veriyor o hatayı. Bende de olmuştu. Mersin'de altına buz jel koyup şarj ediyordum...Telefonumun ekranına bu aksesuar desteklenmiyor diye bi yazı geldi dondu kaldı. Ne o kapanıyor ne başka işlem yapılıyor. Şarjımın da %68 olacağı tuttu. Telefonu kapatmam için ekranın çalışıyor olması gerekiyor. Neyse batarya bitsin diye siri ile el fenerini açtım. Uğraşırken peş peşe acil aramaya geçti 112 yi aradı rezillikadama diyorum acil durum yok yanlışlıkla aradım :s nasıl anlatabilirim ki bunu. Hemen kapatsın istedim. Daha dikkatli olunuz dedi ve benim kapatmamı bekliyor doğal olarak ama ekran dondu ki kapanmıyor. Rezillik üstüne rezillik.Neyse kapattı adam üstüne anneme babama ablama acil durum konum paylaşımı gidiyor sürekli :s siz siz olun telefon kapanana kadar bekleyin ellemeyin
Ay evet şarj ederken verdi. Orjinal kullanmayınca veriyor genelde sinir bozucu bir durumdu. Oynasam beş dakikada bitireceğim bataryayı da kırk saat bitiremedim ajsjŞarj ederken mi aksesuar desteklenmiyor yazısı geldi Siri? Eğer öyleyse sıcaktan aşırı ısınınca veriyor o hatayı. Bende de olmuştu. Mersin'de altına buz jel koyup şarj ediyordum...
3 kulhu 1 elham üstüne de 45dk buzlukta beklet...Telefonumun ekranına bu aksesuar desteklenmiyor diye bi yazı geldi dondu kaldı. Ne o kapanıyor ne başka işlem yapılıyor. Şarjımın da %68 olacağı tuttu. Telefonu kapatmam için ekranın çalışıyor olması gerekiyor. Neyse batarya bitsin diye siri ile el fenerini açtım. Uğraşırken peş peşe acil aramaya geçti 112 yi aradı rezillikadama diyorum acil durum yok yanlışlıkla aradım :s nasıl anlatabilirim ki bunu. Hemen kapatsın istedim. Daha dikkatli olunuz dedi ve benim kapatmamı bekliyor doğal olarak ama ekran dondu ki kapanmıyor. Rezillik üstüne rezillik.Neyse kapattı adam üstüne anneme babama ablama acil durum konum paylaşımı gidiyor sürekli :s siz siz olun telefon kapanana kadar bekleyin ellemeyin
Düzeldi düzeldi de daha da böyle bir durumda ellemem artık. Gömmeye ramak kaldı buzluk kurtarmıyor daha3 kulhu 1 elham üstüne de 45dk buzlukta beklet...
Düzeldi düzeldi de daha da böyle bir durumda ellemem artık. Gömmeye ramak kaldı buzluk kurtarmıyor daha
Teşekkür ederim. Doğru ama kötü alışkanlıklar iştehadi bakalım geçmiş olsun. normalde zaten şarjdayken telefonu kullanmamak lazım hele ki böyle havalarda hiç kullanmamak lazım...
Uçak modunda hızlı şarj ediyor. Altına buz koyuyorum ben.Ay evet şarj ederken verdi. Orjinal kullanmayınca veriyor genelde sinir bozucu bir durumdu. Oynasam beş dakikada bitireceğim bataryayı da kırk saat bitiremedim ajsj