- Web sitesi
- www.hakanerarslan.com
Bize de mi Loloooooo 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

yarmam alnından öpmüşse olur hahahaBugün çok değişik bişi oldu
Yani gece sjnsjsjs
Mekandan çıktım taksiye binerken bi insan elime gül tutuşturup alnımdan öptü skskdkndjsns oha bu ne falan derken taksi ilerledi xd
Şimdi o kimdi,kimsin ulan
Ben aşık oldum onasjsnjxd terazi burcu biraz şeyyaz...neyse gül sevmiyorum zaten ya
:/
Ekli dosyayı görüntüle 98352
Gülün sahibini arıyoruz sjsjsj
ama çok tatlıydı
yarım gördüm :///////
Aksksjsj gülüyorum şuan alın ne alaka kro heralde sjsjsjsj alınyazım sjsjsnnsyarmam alnından öpmüşse olur hahaha![]()
Sevgili Ayşe arada laf taşıyan ve seni kinlendiren insanları mi sorgulasan biraz da yada alıp karşına konuşsan kendi inisiyatifinle. ? Çünkü sen merhameti olan birisin diğer türlüsü pek yakışmıyor sana bugün sana ss atıp kinlendiren senin sslerinide başkasına Atar bu hiç aklına gelmiyor mu ?Böyle tam kızgınlığım geçer gibi oluyor. Boş ver diyorum. Sonra şak bir ss geliyor önüme. Öfkem yeniden diriliyor.
Ne islem?Ciddi anlamda sabrım zorlanıyor.Bankada bir işlem yapmak bu kadar zor mu ? Cehalet akıyor
Hesaptan para çekemiyorumNe islem?
Niye kırmızı base misin yoksa sjxjsHesaptan para çekemiyorum![]()
Benim gibi tertemiz hiç borcu olmayan adamı bulmuşlar da. Hesap görünmüyor falan dedi ugrastirdilarNiye kırmızı base misin yoksa sjxjs
En kolay islem
TR böyle oysa bizim ülkemiz böyle mi.. Üzülmeyin lütfen baskanim.Benim gibi tertemiz hiç borcu olmayan adamı bulmuşlar da. Hesap görünmüyor falan dedi ugrastirdilar
Intertech sorumlusu olarak bir kaç banka kurulması için talimat vermen lazımTR böyle oysa bizim ülkemiz böyle mi.. Üzülmeyin lütfen baskanim.