İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Icim sisti icim…

Her uluslararası adalet divanı kararından sonra İsrail, gerekenin tam tersini yaparak karşılık veriyor. Geceye dair görüntüler korkunç. Bu çok uzun süredir İsrail-Filistin meselesi değil zaten, insanlık mücadelesi artık söylendiği gibi. Nasıl bir ahlaki yoksunluğun ve yıkımın içerisindeyiz, ne olacak bu meselenin sonu, çok üzücü çok korkunç
Bence ozellikle yapiyorlar bunu, bizi kimse durduramaz diye goze soka soka. Parmaklarinda oynatiyorlar resmen tum dunyayi.

Nokta atışı tespit yapmışım...

peki bu kisilere sen de rahatsizlik veriyor musun? bir sey yapmadigin ve soylemedigin halde boyle seylere maruz kaliyorsan, cok sacma bir sey olur. seni kimse rahatsiz etmezdi ya hu. ulan herkesin yasi burada neredeyse 30+. ayip ya.
Yüzüme seviyorum yapanlar zaten. Kapalı kapılar ardında oluyor. Yani zaten direkt konuşulsa uzak durursun geçer gider.

Bazen kendi kendime düşünüyorum. Ayrıcalık yada ayrıcalıklar varmı diye, var kardeşim var dibine kadar var. Kimse bana kalkıp mabal okumasın.

Moralim bozulunca foruma giriyorum. Düzeliyor.

İnsanı soğutuyolla, heves birakmiyorlar...

eskiden bu konuya devamlı yazardım. ne güzel içimi dökerdim ;d hey gidi günler.artık gelişine vuruyorum.yazıda değil sözde temizlik ;p

bu aralar hera'yi okuyorum. zeus ile hicbir zaman evlenmek istememisti. onu o sekilde gormuyormus bile. hatta kardesleriyle, kendi babalarinin yonetimini devirdikten sonra, hera'nin kendisinde hep ''artik birlikte yonetecegiz. her sey hepimizin.'', yani kardeslerinin ve kendisinin dusuncesi vardi. tabi oyle olmadi. kararlar alindi, kardesler arasinda konusuldu (zeus konustu diyelim), bolundu, sorumluluklar ustlendi ve herkes yonetecegi bolgeye gonderildi. bunun disinda hepsi ozgur ve gucluyduler. hera'ya ise zeus'den evlilik teklifi geldi. hera reddetti. bu zeus, hera'yi hep yakininda tutmak istiyordu. kendisine faydasi cokca olacakti cunku. hera tipki annesi gibi cok guclu. anneannesi de oyle (dunyanin ta kendisi o zaten). hera'nin babasinin annesini secme sebeplerinden biri de buydu: guc. zeus de babasi gibi o yoldan gidiyor. simdi hera'nin dusuncelerini ve cogu seyi onaylamamasini okurken, ''ulan seni de kurduklari duzenin icine cektiler demek ki hera.'' dedim. ok, okumaya devam. yine tamamen hikayenin icindeyim.

O değil de 2025 yılı geliyor ve ben 35 yaşında olacagımmm
Zalımsın zaman nasıl çabuk geciyorsun

ya gerçekten bir insan bu kadar şanssız olabilir
üst dişimi çekerken üst yan dişimi de kırmışlar. Allahım delircem ya. Ne bitmez çilem, ne çekilmez kaderim varmış..

1199E22B-53FE-451C-858D-9654680A33D7.jpeg

Bir de şey var yemek yerken sanki başka bir iş yapıyormuş gibi ses çıkaranlar
İnstagram yeni moda bu galiba
İmhhh ayhhh uyhhh bir bana mı garip geliyor

Elimdeki fazla ürünleri satayım, yeni ürünler alırım dedim demez olaydım... hala indirim peşindeler ya yeter sünnettir dedik ses etmedik bu nedir ya zaten degerinin altinda koymusum bir iki sefer kullandigim urunu... bugün küçük çaplı bi ticaret krizi yaşadım da ondan doluyum... bir kizce de mezuniyeti varmış iki ürünü çok uyguna verdim, inandım kıza yazdıklarına yalansa kendi suçu... sevgilime göre çok çabuk kanmisim batarmisim... bilmiyor ki onun parasını da batiracagim...

İyi kiii gitmemişim canım iç sesim beni asla yanıltmazzzzzz

Geri