İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Bugün çok değişik bişi oldu
Yani gece sjnsjsjs
Mekandan çıktım taksiye binerken bi insan elime gül tutuşturup alnımdan öptü skskdkndjsns oha bu ne falan derken taksi ilerledi xd
Şimdi o kimdi,kimsin ulan
Ben aşık oldum onasjsnjxd terazi burcu biraz şeyyaz...neyse gül sevmiyorum zaten ya
:/

C6C536BA-5A6A-475F-B377-8E862067F8CA.jpeg
Gülün sahibini arıyoruz sjsjsj
ama çok tatlıydı
yarım gördüm :///////

Son düzenleme:
Bugün çok değişik bişi oldu
Yani gece sjnsjsjs
Mekandan çıktım taksiye binerken bi insan elime gül tutuşturup alnımdan öptü skskdkndjsns oha bu ne falan derken taksi ilerledi xd
Şimdi o kimdi,kimsin ulan
Ben aşık oldum onasjsnjxd terazi burcu biraz şeyyaz...neyse gül sevmiyorum zaten ya
:/

Ekli dosyayı görüntüle 98352
Gülün sahibini arıyoruz sjsjsj
ama çok tatlıydı
yarım gördüm :///////
yarmam alnından öpmüşse olur hahaha:D

Adam ne güzel söylemiş gizli sevdam anla beni dertler sarmış her yerimi.

Böyle tam kızgınlığım geçer gibi oluyor. Boş ver diyorum. Sonra şak bir ss geliyor önüme. Öfkem yeniden diriliyor.

Böyle tam kızgınlığım geçer gibi oluyor. Boş ver diyorum. Sonra şak bir ss geliyor önüme. Öfkem yeniden diriliyor.
Sevgili Ayşe arada laf taşıyan ve seni kinlendiren insanları mi sorgulasan biraz da yada alıp karşına konuşsan kendi inisiyatifinle. ? Çünkü sen merhameti olan birisin diğer türlüsü pek yakışmıyor sana bugün sana ss atıp kinlendiren senin sslerinide başkasına Atar bu hiç aklına gelmiyor mu ?

Arkadaşım günaydın mesajına tava emojisi koymuş, bakıyorum ama gözlerim henüz puslu ne bu diyorum, anlamıyorum. MEĞER TAVANIN SAPLARINI SATÜRN HALKASI SANMIŞIM AHMCMCBXBD

Her uluslararası adalet divanı kararından sonra İsrail, gerekenin tam tersini yaparak karşılık veriyor. Geceye dair görüntüler korkunç. Bu çok uzun süredir İsrail-Filistin meselesi değil zaten, insanlık mücadelesi artık söylendiği gibi. Nasıl bir ahlaki yoksunluğun ve yıkımın içerisindeyiz, ne olacak bu meselenin sonu, çok üzücü çok korkunç

Nünker ve nekir meleği değilseniz, insanların günahına sevabına burnunuzu sokmayın bi zahmet.

• Alkış
Tepkiler: ne
düğündeki arkadaş tavrından sonra en yakınlarının senin mutluluğuna ne kadar saygı duyduğu, ne kadar paylaşabildiğinin yaş ilerledikçe daha önemli olduğu düşüncesini savunmam bir kez daha kanıtlanmış oldu. dün kızlarla konuştuğumda kendilerince sebeplerini anlatsalar da onların şikayet ettikleri şeyin altında yatan sebebi de yine ben bildiğim için iki tarafa karşı çok orta noktadaydım ama yine de o düğünde öyle surat yapmayı, çekip gitmeyi, kötü enerjiyi herkese hissettirmeyi doğru bulamam. en yakını olarak bilindiğin bi ortamda sen o suratla dolaşamazsın arkadaşım.

Geri