İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü

Bahar bile gelmekten vazgeçti yaza direkt geçiş yaptık be Firuze

Aslında mutlu olmak cok basit sevdiklerinden duydugun bi söz gününü güzellestiriyo :emoji_cherry_blossom:

Kedi uzanamadığı ciğere saygı duysa sorun kalmazdı.

Asla neden diye açıklama yapamıyorlar. Şaka gibi gerçekten…

2 teyzemdede bkh var. Beige kahverengi gibi. Yani eyrafimde kime dokunsam var var. Yazin tatile gidip gelim okullar acildikdan sonra birtane alacagim gibi duruyor. Umarim huyu suyu herseyi ile mo mosuma benzer♡

Yaşamak iyi gelmiyor hiçbir sancımıza. Söyleyin! Sarsıcı bir sırrı öğrenince, övünerek başkalarına anlatan halk bizim neyimiz olur?

Geçmişinde çok acı çekmiş insanlar bir süre sonra "yalnızlık" diye bir duvar örerler insanlarla aralarına... Güven duygularını kaybettiklerinden dolayı "şüphe" duyguları çok güçlüdür. Sözlere olan inançlarını kaybettiklerinden davranışlara önem verirler. Duyarak değil görerek inanırlar... Aşk üstüne yapılan sohbetlerde pek konuşmazlar, ancak sohbete tebessüm ederek katılırlar... Bazen birine şans vermek isteseler bile; ürkek bakışları, titreyen elleri ve kulağı sağır edecek iç sesleriyle tüm duygusallığını yenilgiye uğratıp yüreğine inat tabana kuvvet kaçarcasına giderler... Çünkü bilirler ki; bir insanın seni ne kadar seveceği Yada ne kadar üzeceği arasında sıkışıp kalmaktansa, tek başınalığın verdiği o huzur her zaman daha sevilesidir.

Değişik duyguları bir arada yaşıyorum..

İcimde bi cenaze var nasil kaldirilir bilmiyorum, bu konuyu artik kendimle bile konusamiyorum. Ama gülücükler dagitiyorum cünkü aglamamin ölüleri diriltmedigini anliyorum..

Yarın piknik, mangal, bisiklet turu yapacağız. Sabahın köründe dikecek beni yine. BIH TIM

bazen dünyadaki en vasıfsız varlık olduğumu düşünüyorum
ne bi insan ne bi hayvan ne bi eşya kadar işlevim var
en boktan işi yapan vidanjör bile bir işe yarıyor
bende o da yok
böyle dümdüz garip acayip enteresan bi durum

@Frithjof hep böyle yapıyorsun yok pardon bir kere vedalaşmıştın yine döndün mısıra dimi yoksun çünkü bir daha ne zaman gelirsin kim bilir gelince küs olduğumu bil vedalaşmayı öğrenirsin belki :p

ci0u8tf.jpg

@Yarmagül

Geri