Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de ben deee ama bizimki esime daha duskun :d ona yaptigi cilvenin binde birini bana yapmiyoryarin sari civciv yegenim bizde ve evimize giris yaptiklari gibi, su sekil tutup saatlerce birakmayacagim:
tabi annem ve diger kiz kardeslerim birakirsa, ki birakmayacaklar. sari civciv, bak, senin icin nasil savasiyor ve kavga ediyoruz. BENIMSIN, BIZIMSIN... HHGGRR.
Ekli dosyayı görüntüle 95630
Ne biliyim yaramaz cocuk, kiz kardesimin cocugu da olsa o kadar sevemiyorum ben :d yaramaz degilse, o zaman farkli tabikiz kardesinin kizi nasil ''baska cocuklar'' kismina girsin shinigami :d
Sen ayni annem gibisin ahaha o da kendi cocugu disinda sevemiyor .)Ne biliyim yaramaz cocuk, kiz kardesimin cocugu da olsa o kadar sevemiyorum ben :d yaramaz degilse, o zaman farkli tabi
verdik verdik, çikolata da verdim para da devam ediyor burada ya gün boyu gelir gider komsular senelerdir aynı insanlar oldugundan mahalle hep bir birini tanır Bjk Çarşı bayrama karşı değil, Çünkü biz Galatasaraylıyızkapı kapı dolaşan çocuklar en son bizdik. bizim dönem itibariyle bitmişti. devam etmesi şaşırttı. kıymetini bil, çıkar bir çiko parası ver swat.