Marla
Elmas Üye
devamıda var xd djdjjd
Dur egzersiz yapıyorum şuan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
devamıda var xd djdjjd
Yok devamı yok xddevamıda var xd djdjjd
Dur egzersiz yapıyorum şuan
ajsxd hııı en sevilen şairlerdenYok devamı yok xd
Sakalları şiir kokan adamfhdnshd
bir yıldır evim boştu, daha da boş kalmasın diye geçen gün emlakçıya gidip kiraya vermek istediğimi söylemiştim. memur olur, yeni evlenen veya çocuksuz bir aile olur acelemiz yok, böyle bir profil çıkarsa görüşür, konuşur, anlaşırız diyerek kiracı filtrelemesi yapmıştım. emlakçı ikinci günden çocuklu aile getirmiş. aile evi beğenmiş ve ısrar ediyorlar, özellikle kadın. çocukları down sendromlu. biraz da bu nedeni var sanırım. ben bizimkilere attım, bizimkiler bana attı topu. arada kaldım. çocuk olmasın, o olmasın bu olmasın derken şimdi de böyle vicdan yaptırıyorlar.
emlakçının yaptığı sözleşmeye ek maddeler ekleme konusunda arkadaşla da konuştum biraz önce. o da senin gibi düşünüp, biraz da o yönden bakmak gerekiyor dedi. şimdilik sıcak bakıyorum ama bakalım biraz daha düşünelim.Ailenin uyuşturucu kaçakçılığı geçmişi yoksa sal evi, çocuk down sendromluymus hem.
Cennete vip bilet, yinede sen bilirsin tabi.
0,42 Promil ile sınırdan yırtmak bu olsa gerek