EdLmaster
Üye
- Web sitesi
- www.tic10.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
siz olayı anlamamıssınız tamam da bu olaya plesk muhalefet olmadı ki. bi olsa sabaha çözülecek..
Eskimeyen dostum nasılsın@Exodus gelip profılıme bakmış.
Hoş geldin eskimeyen dostum
Ya skjh ben ne desem plesk’i bahane ediyorsun….. inşallah plesk forumu alır….
Eskimeyen dostum nasılsın
Şükür bro bende o toplara girmeye hazırlanıyorum nişan hazırlıkları başladı 8.8’de nişanım var Ekim gibi dünya evine giriyorum nasipseiyiyim ne olsun
Şükür yaradana iş güç derken
Çocuk bezıne para harcamaya devam
Sen nasılsın
almadığımı nerden biliyorsun. belki almışımdır, belki almamışımdır bilemeyiz.Ya skjh ben ne desem plesk’i bahane ediyorsun….. inşallah plesk forumu alır….
Bu arada sana birini soracam hep aklıma geliyor ama unutuyorumŞükür bro bende o toplara girmeye hazırlanıyorum nişan hazırlıkları başladı 8.8’de nişanım var Ekim gibi dünya evine giriyorum nasipse
Hayır hiçkimseyle görüşmüyorum Aydın’da üni okurken son senesinde yanına ziyarete gitmiştim daha sonra evlendi bir daha da iletişimimiz olmadı hiçRabbim hayırlısını nasip etsin herseyin inşALLAH
Bu arada sana birini soracam hep aklıma geliyor ama unutuyorum
Elif neler yapıyor görüşüyormusun onunla
Hayır hiçkimseyle görüşmüyorum Aydın’da üni okurken son senesinde yanına ziyarete gitmiştim daha sonra evlendi bir daha da iletişimimiz olmadı hiç
Ben duymadimmmm ama 😭😭😭
1dur 1dur ses atmamış..Ben duymadimmmm ama 😭😭😭
Ben duymadimmmm ama 😭😭😭
Ahahah ben de heyecanla bekleyenler arasindayim. AdsfsfŞu an herkes heyecanlı siftah yapan olmadı… kendimi köyden yeni gelmiş gibi hissediyorum….
Ahahah ben de heyecanla bekleyenler arasindayim. Adsfsf
Kamil bey abi olsaydi hemencecik gonderim yapardi.
Kimse onun kadar cesaretli ve hevesli degil sanirim.
Onun disinda herkesin pili bitmis gibi... :d adsfs
Yoo ben RK küdonun nickini ele geçirdim ddKürt kedisi senmisin?![]()
![]()