Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bitmiyorda tatilleri… mesela lari 10 gündür tatilde.. saydım.. ben mecbur muyum oturduğum yerden bunları hesaplamaya… biz de gittiğimizde hep paylaşım yapalım Shini Hnm…Deniz kenarindan fotograf paylasinlari dislayalim, atalim, oteleyelim… Ne guzel yerler, icim gitti. Bu sene de deniz tatili yapamayanlarda ilk sirami aldim(((
Yarin bende denizde olacağim♡Bitmiyorda tatilleri… mesela lari 10 gündür tatilde.. saydım.. ben mecbur muyum oturduğum yerden bunları hesaplamaya… biz de gittiğimizde hep paylaşım yapalım Shini Hnm…
Yarin bende denizde olacağim♡
Çağla yeşili kehribar diye severdi babaannem de o renk ne bilmiyorum yani yeşilin bir tonu işteKanki goz rengin kehribar mi wow
Ona bakacağım kim olduğunaFazla guzel bence cemre baysel zannettim bi an nazar degmesin cidden
Anna hanimcim, ben paylassam kesin basima bir is gelir, bir taraflarimi kirar gelirim : )) O yuzden paylasamiyorum da… 10 gunluk tatil mi olurmus ya, tatil dedigin 3 gun olur hadi bilemedin 5 gun olur : ))Bitmiyorda tatilleri… mesela lari 10 gündür tatilde.. saydım.. ben mecbur muyum oturduğum yerden bunları hesaplamaya… biz de gittiğimizde hep paylaşım yapalım Shini Hnm…
Anna hanimcim, ben paylassam kesin basima bir is gelir, bir taraflarimi kirar gelirim : )) O yuzden paylasamiyorum da… 10 gunluk tatil mi olurmus ya, tatil dedigin 3 gun olur hadi bilemedin 5 gun olur : ))