İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Aynen inanırım. Şuan işin hersey serbest piyasa diyebiliriz.
ayrıca ülkede tek sabit fiyatın gecerli olduğu şey tekel ürünleridir.
O yüzden şaşırmamak lazım bu fiyatlara
Şuanki halimiz daha iyi.
Nato toplantısı sonra izleyelim uçan türkiye yi
Hele trump amcamız memnun kalmazsa vay halimize.
70 /100 binlerden bahsediyorlar da , o yuzden merak ettım .

Dün bi aşure yedim..
İçinde sadece dövme kuru üzüm ve kayısı vardı..
12 nerde 12..
Ahahhaa ayh, koptum... 😂😂😂
ben onu daha yiyemedim ya, goruyorum her yerde, canim cekti. Normalde getiriyorlardi komsular. Noldu bilmiyorum bu sene, herkes kosesine cekildi... =/
mlshc müsadenle senide alıntılamış oldum..

Lila yaa küçük hanım aramıza bir küçücük birey daha mı katılacak Allahın izniyle.. ali amca bu aralar idrak etmede mevzuları zorlanıyor..
Evet evet,
Aslinda gecen gordum 1mesajinda ama ben kisileri karistirdim sanirim, dddim. Ya da yanlis anladim, dusuncesi ile ses etmemistim. Ama megersem @Lila haberi netlestirmis. ✨️ bu vesile ile ona tekrardan soylemis bulunayim ; saglikla, kolaylikla kucagina alsin. Amin.

@Myself umarim daha iyisinizdir?

ben onu daha yiyemedim ya, goruyorum her yerde, canim cekti. Normalde getiriyorlardi komsular. Noldu bilmiyorum bu sene, herkes kosesine cekildi... =/

Evet evet,
Aslinda gecen gordum 1mesajinda ama ben kisileri karistirdim sanirim, dddim. Ya da yanlis anladim, dusuncesi ile ses etmemistim. Ama megersem @Lila haberi netlestirmis. ✨️ bu vesile ile ona tekrardan soylemis bulunayim ; saglikla, kolaylikla kucagina alsin. Amin.

bilmukabele mlshc ..
hastalık geldi geçti iki günde kırıntıları kaldı kuru öksürük vs gibi sinirbozucu unsurlar bu mevsimde bu hastalığa yakalanmak başlıca sinir bozucu ama bizlerin yapacak bir şeyi olmuyor.. : ) çok teşekkür ediyorum sağolasın..
bugün için vaktinin arda kalan kısmında huzurun keyfin benliğinden eksik olmasın inşallah..

bilmukabele mlshc ..
hastalık geldi geçti iki günde kırıntıları kaldı kuru öksürük vs gibi sinirbozucu unsurlar bu mevsimde bu hastalığa yakalanmak başlıca sinir bozucu ama bizlerin yapacak bir şeyi olmuyor.. : ) çok teşekkür ediyorum sağolasın..
bugün için vaktinin arda kalan kısmında huzurun keyfin benliğinden eksik olmasın inşallah..
Cok tesekkur ederim.ne guzel 1temenni bu boyle...🥰 Bilmukabele, senin de keyfin ve huzurun daim olsun insaallah 💐amin. Ustelik yaz gunu kuru oksuruk cok sinir bozucu gercekten, umarim o kirimfilar da gecer hemen. 🪄✨️ kendine cok dikkat et, tekrardan gecmis olsun.✨️

Masterchef başlamış
İki yıldır izlemiyorum, bu yıl da izlemeyeceğim
Çok baydı

Evet evet,

Belli degildi ama bütün testlerim ayni cikti :D yavrimi göremedi kimse :) son bir defa İyi bir yeri önerdiler ee dedi hamilesin :D
Herkes baska sey diyince beynim corbaydi:)
Bir foruma yazdim aileden kimse bilmiyordu dayanamadim artik :) Tesekkür ederim Insallah :)

Hahah kesin mi bu sefer^ yerim:* hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin canımcım.
Kesin kesin :))) Amin Sagol güzelimcim :-*

Aa tebrik ederimm🤗
Saglikla kucagina almak nasip olsun inşallah 🥰

Senin de hastane islerin tek seferde olmuyor demek ki 🤷🏼‍♀️
Amin Tesekkür ederim :*
:-) Benim Hayat zor ilerliyor zaten klasik :))

Allahim bu nasil pis bir sicak yarabbel alemin. Yanaklarimi sivri sokmus vucudumda yer birakmadi bi orasi eksikti. Bide bacaklarimi orantili sokmus diger taraf eksik kalmasin dedi zaar.

Geri