İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 36 gün önce görüldü
bütün gücümüzü pazartesi salı tatil edilesi üzerine Allahın kulağını fısıldıyoruz şöyle : Allahım Allahım duy sesimi tatil ediver gözünü sevdiğimin senin her şeye gücün yeter. ol de olur amin çok amin

kuruyemiş buzdolabında saklanır mı ben hanım evde yok diye buzdolabına koydum üst kısma
Evet, kuruyemişler buzdolabında saklanabilir ve özellikle ceviz, badem, kaju gibi yüksek yağlı kuruyemişlerin tazeliğini korumak için tavsiye edilir. Soğuk ortam, yağların okside olup bayatlamasını önler. Ancak kuruyemişlerin kokuları emmemesi için hava almayan, kapaklı cam kavanozlarda muhafaza edilmesi gerekir.

Evet, kuruyemişler buzdolabında saklanabilir ve özellikle ceviz, badem, kaju gibi yüksek yağlı kuruyemişlerin tazeliğini korumak için tavsiye edilir. Soğuk ortam, yağların okside olup bayatlamasını önler. Ancak kuruyemişlerin kokuları emmemesi için hava almayan, kapaklı cam kavanozlarda muhafaza edilmesi gerekir.
chatgptye sormuş xdkgkdjd

Buzluğa koymadıysan sıkıntı yok xd
yok ya ne buzluğu :)

Bulaşık makinesi tamam.Sırada tv konsol,kahve köşesi,mutfağa yeni halı var 🤦🏻‍♂️

amcam anne ile ben ıslak kek yapayım mı sana.. yap canımın içi.. canımı istedi kendisinin ne oldu anlamadım bir den gündeme nasıl geldi vs.. : )

bir üç beş kilo daha ilave edeceğiz burada herhalde vücuda..

Artık eve gitmek istiyorum öf kırk derecede çalışıyoruz gerçi maşallah deyin klima çalışıyor

Geri