Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Menüde var mı bilmiyorum da çökertme kebabı.
Buzluğa koymadıysan sıkıntı yok xdkuruyemiş buzdolabında saklanır mı ben hanım evde yok diye buzdolabına koydum üst kısma
Evet, kuruyemişler buzdolabında saklanabilir ve özellikle ceviz, badem, kaju gibi yüksek yağlı kuruyemişlerin tazeliğini korumak için tavsiye edilir. Soğuk ortam, yağların okside olup bayatlamasını önler. Ancak kuruyemişlerin kokuları emmemesi için hava almayan, kapaklı cam kavanozlarda muhafaza edilmesi gerekir.kuruyemiş buzdolabında saklanır mı ben hanım evde yok diye buzdolabına koydum üst kısma
Hos geldin.@EdLmaster
Yükseldim.
@döngüsel selam
@lanemoje 50 bildirim, 48'i @EdLmaster, 1'i @döngüsel, 1'i @Gül hanımcıktan iyi akşamlar postu.
Oldu o zaman![]()
chatgptye sormuş xdkgkdjdEvet, kuruyemişler buzdolabında saklanabilir ve özellikle ceviz, badem, kaju gibi yüksek yağlı kuruyemişlerin tazeliğini korumak için tavsiye edilir. Soğuk ortam, yağların okside olup bayatlamasını önler. Ancak kuruyemişlerin kokuları emmemesi için hava almayan, kapaklı cam kavanozlarda muhafaza edilmesi gerekir.
yok ya ne buzluğuBuzluğa koymadıysan sıkıntı yok xd