- Web sitesi
- www.instagram.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah razı olsun sende.. :dKız @Sade iyi ki varsın içimden geldi:p
senden de bacımmmm(nefret ederim bu kelimeden hahhaAllah razı olsun sende.. :d
Korkutuyorsun beni..senden de bacımmmm(nefret ederim bu kelimeden hahha)
Amin...Çok güldük inşallah başımıza bir şey gelmez.
Gitme..Hazir enerjim sonmemisken Goksu'ya mi gitsek ki...
Ahahadsfg soru hakkimi kullaniyorum; nedennn...Gitme..
Göksu görünce anılarım canlandı o yüzden, gençlik yıllarım da bana darbeyi vuran ilk kadının adı.Ahahadsfg soru hakkimi kullaniyorum; nedennn...
su an cok sIcak...ve ben evden cikana kadar ikindi sonrasi serinligi olur, iyi de olur, diye sey ettiydim... adsf
Göksu görünce anılarım canlandı o yüzden, gençlik yıllarım da bana darbeyi vuran ilk kadının adı.
Hasan Tahsin gibi ilk kurşunu o sıktı.. umarım iyidir ya. Ah ah.
Cahillik döneminde olan ilişkiler aslında keyif verici oluyor. Henüz daha kimliğini tamamen bulmadığın zamanlar, ne istediğini bilmiyorsun tam olarak.Ah, aldi mi? 😅😅
O vakit Goksu'nun iyi oldugunu soyleyebiliriz...asdfCahillik döneminde olan ilişkiler aslında keyif verici oluyor. Henüz daha kimliğini tamamen bulmadığın zamanlar, ne istediğini bilmiyorsun tam olarak.
Ah önemli.. herkesin işi gücü rast gelsin, kimse için kötülük düşünmem.
20 yıl önce haber almıştım en son, ani bir kararla evlenmiş ama çok uzun sürmemiş diye bilgi gelmişti, dünya güzeli bir kızı vardı ama, fotoğraf gelmişti o dönem.O vakit Goksu'nun iyi oldugunu soyleyebiliriz...asdf