İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Ahahadsfg soru hakkimi kullaniyorum; nedennn...

su an cok sIcak...ve ben evden cikana kadar ikindi sonrasi serinligi olur, iyi de olur, diye sey ettiydim... adsf
Göksu görünce anılarım canlandı o yüzden, gençlik yıllarım da bana darbeyi vuran ilk kadının adı.
Hasan Tahsin gibi ilk kurşunu o sıktı.. umarım iyidir ya. Ah ah.

Ah, aldi mi? 😅😅
Cahillik döneminde olan ilişkiler aslında keyif verici oluyor. Henüz daha kimliğini tamamen bulmadığın zamanlar, ne istediğini bilmiyorsun tam olarak.
Ah önemli.. herkesin işi gücü rast gelsin, kimse için kötülük düşünmem.

Cahillik döneminde olan ilişkiler aslında keyif verici oluyor. Henüz daha kimliğini tamamen bulmadığın zamanlar, ne istediğini bilmiyorsun tam olarak.
Ah önemli.. herkesin işi gücü rast gelsin, kimse için kötülük düşünmem.
O vakit Goksu'nun iyi oldugunu soyleyebiliriz...asdf

O vakit Goksu'nun iyi oldugunu soyleyebiliriz...asdf
20 yıl önce haber almıştım en son, ani bir kararla evlenmiş ama çok uzun sürmemiş diye bilgi gelmişti, dünya güzeli bir kızı vardı ama, fotoğraf gelmişti o dönem.
Şimdilerde ne yapıyor bilmiyorum, eskiden evlerimiz yakındı, tabii herkesin hayatı ve yaşadığı yer değişti.
Senin sayende iyi dileklerimizi ve enerjimizi gönderelim o hâlde.
Bir dönem ilginç bir şekilde kızım olursa adını Göksu koyacam diyordum.. erkeklere kız çocuğu ismi koydurmamak gerek!

1001078230.jpg

huzurlu akşamlar dilerim..
sabahtan akşama kadar tersaane koşturmacası akşamı evde oyun koşturmacası mode on evcilik.. : )

senin o şapşik suratını yerim..

yarınlar bu günlerden güzel olacak inşallah..

Offft sinirlerim bozuldu, Urk diye bir yer var iste yabanci dusmanligi ile meshur, adama siginmacilar hakkinda soru soruyor, guzel yemek yapan kadin olursa isterim diyo, pesinden onlarin dilini biliyorum diyor bildigi de ; Allahu akbar nasi goreng... @Thalassa krijg slappe lach hahaha

Geri