İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
Yenilgiden sonra yol gözümde büyüyor, yorgunluktan ayaklarıma kara sular iniyor. O kadar durak ayakta mı gideyim :( niye tıklım tıklım metro

şimdik bu kız neden mutlu???
no no nooo alışveriş değil o çok sıradan benim için su içmek kadar basit zaten her gün su içmezsek yaşayamayız :))) mutluyum çünküm oğlumun öğretmeninden bol tarçınlı cevizli ve içinde leziz kek yedim :) ayyy musmutlu oluverdim çünkü oğlumun aşk dolu sevdiği ebruş hocamızın benim kalbimde de yeri bambaşka :) ay ben çocuğunun sevdiği arkadaşlarının analarıyla kanka'ş olan analardanım :)))))

şimdik bu kız neden mutlu???
no no nooo alışveriş değil o çok sıradan benim için su içmek kadar basit zaten her gün su içmezsek yaşayamayız :))) mutluyum çünküm oğlumun öğretmeninden bol tarçınlı cevizli ve içinde leziz kek yedim :) ayyy musmutlu oluverdim çünkü oğlumun aşk dolu sevdiği ebruş hocamızın benim kalbimde de yeri bambaşka :) ay ben çocuğunun sevdiği arkadaşlarının analarıyla kanka'ş olan analardanım :)))))
Seni bu hallerde de gorecek miydim ya, olsem de gam yemem artik. En gicik kaptigim kisiler arasindayken poncik birseye donustun :d cok yakistiii

benzerini yazmaya niyetlenmistim W hanım. gicik demezdim ama eskiden cok ofansif değil miydi? özellikle bazı hanimlara çok laf sokmaz miydi ya? annelik kadinlari yumusatir derler. yanlis hatirlamiyorsam evlendi ve anne oldu. etkisi buyuk galiba. meleğe dönmüş hanımefendi. böyle iyi bu halini sevdik. fakat eskiden nickini hatirlamasam da birine öyle bir yardirirdi ki, o kiz kimse cok cekmistir Nilda'dan.

Geri