Uyumam lazim beynim pert
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Uyuma Nilü !Nilu uyusana manyak kadin
Kaylule yapmistim bide kahve ictim aksam gitti uykuUyuma Nilü !
Hiç anlamıyorum kahvenin şu etkisini hiç mi çalışmaz bende uykum varsa uyurum bitti gitti net.Kaylule yapmistim bide kahve ictim aksam gitti uyku
Ben ogle arasinda arabada kestiriyorum kantin cok dolu oldugunda :dHiç anlamıyorum kahvenin şu etkisini hiç mi çalışmaz bende uykum varsa uyurum bitti gitti net.
Ama şu siesta keşke yapabilsek burada da
Yok mu kaylule rooms gibi bir şey ahahahaBen ogle arasinda arabada kestiriyorum kantin cok dolu oldugunda :d
yok saklanabilecegim alan yok.....Yok mu kaylule rooms gibi bir şey ahahaha
Uyku tulumu ?yok saklanabilecegim alan yok.....
Nolacak bu gümüş ve bitcoin ya..Günaydın arkadaşlar.
ahah. Valla gidişat pek iyi değil. Yabancı bankaların çıkardığı raporlar, küresel düzeyde faizlerin düşürülmesinin ertelendiği yönünde. Tersine artırım senaryoları da konuşuluyor. Para yavaş yavaş faize ve para piyasa fonlarına doğru akıyor. Bu da hepsini baskılıyor. Bugün ABD enflasyon verileri var. Pek parlak geleceği düşünülmüyor. Kötü gelirse satışlar devam eder muhtemelen. Astrologlar merküre venüse bakarak piyasa tahmini yapması da tuhaf tabi : ddNolacak bu gümüş ve bitcoin ya..
Temmuz sonrasını diyor astrologlar sen ne diyorsun uzman no pasaran bey.. :d
yaniiii bunlar deliiiiAstrologlar merküre venüse bakarak piyasa tahmini yapması da tuhaf tabi : dd