Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arama kurtarma köpekleri, sürüyü koruyan kangallar v.s bu durumu zorunlu görev olarak algılamadıklarını düşünüyorum çünkü elde ettikleri başarı sonrası çok seviniyorlar. Korumacılık doğalarında var.kor veya kor olmaya yakin bir kadin var. haliyle ona yardimci olan kopegi. yillardir onlari gorurum sokakta, trende, otobuste. kopege aciyorum. mutlu da gorunmuyor. ulen aglayasim geliyor gordukce. onun da mutlu bir yuvasi olmasi lazim, hani kosturup atlayabildigi. hayvan bildigin sorumluluk tasiyor. guzel seyler tabii ama ben kopege acidim. tamam, bazi kopekler bunun icin egitilmis ve karakterleri uygun. yinede neden boyle bir hayat yasasinlar, daha iyisi ve mutlusu varken. yazik. su an onumde de ilk okuldan tanidigim bir kiz oturuyor. kavgamizi hatirliyorum cocukken. selamlasmadik. oyle oturuyoruz karsi karsiya bilmiyor tanimiyor musuz gibi:d hem hic degismemis. yuzu ve gozleri ayni. o zaman bende degismemisimdir.
Biz hangi taraftayız, kimi destekliyoruz..Ya bu chpliler çok komik.. Özgür destekçileri “Hain Kemal” sloganları atıyor Kılıçdaroğlu destekçileri “Pavyoncu Özgür “ sljj
Benim dedem de babaannemin saclarini orermis.bugün saçlarımı sevgilim yaptı, elinden her iş geliyor , yakıştırıyor![]()
Benim dedem de babaannemin saclarini orermis.
Bence cok romantik : ))
canım hayırlı olsun.: )Test yaptim iki cizgi cikti Beynim yandi oysa sadece bir ihtimal den birini silmekti amacim simdi daha da karistim
Ben ameliyat olmayı düşünürken hiç olmayacak şey başıma geldi gibi umarım yanlıştır ama sağ olcanım hayırlı olsun.: )
hayırlısı olsun izmirlim, rabbim her şeyin hayırlısını çıkarsın karşına.Ben ameliyat olmayı düşünürken hiç olmayacak şey başıma geldi gibi umarım yanlıştır ama sağ ol![]()
Âmin hepimiz için döngücümhayırlısı olsun izmirlim, rabbim her şeyin hayırlısını çıkarsın karşına.
Benim taraf seni üşütür Run… buralar sana soğuk gelir….Biz hangi taraftayız, kimi destekliyoruz..
Parti farketmez, senin partiye basacam oyu.
ben CHP'liyim annacığımmm:pYa bu chpliler çok komik.. Özgür destekçileri “Hain Kemal” sloganları atıyor Kılıçdaroğlu destekçileri “Pavyoncu Özgür “ sljj