- Web sitesi
- www.instagram.com
yaniiii bunlar deliiiiAstrologlar merküre venüse bakarak piyasa tahmini yapması da tuhaf tabi : dd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yaniiii bunlar deliiiiAstrologlar merküre venüse bakarak piyasa tahmini yapması da tuhaf tabi : dd
Bozdur altın, gümüş ne varsa.. Dünya kupasında sağlam üç maç var, basalım hepsini sisterim..Nolacak bu gümüş ve bitcoin ya..
Temmuz sonrasını diyor astrologlar sen ne diyorsun uzman no pasaran bey.. :d
Bakalım bekliyoruz.. :dBitcoinde ki paramiz duruyor bizim hala dimi @Sade hahaha vazgecmeyecegiz yılmayacağız![]()
Test yaptim iki cizgi cikti Beynim yandi oysa sadece bir ihtimal den birini silmekti amacim simdi daha da karistim
Aaa bunu yeni gördüm, allah hayırlı etsin lila
Allah tamamına erdirsin, valla çok güzel bir şeymiş. Ben çok sevdim bu annelik işini kdjd Rabbim sağlık sıhhat versin ikinize de💖
Bide bunu simdi benim anliyabilecegim bir turkce ile ozetle hevalim.ahah. Valla gidişat pek iyi değil. Yabancı bankaların çıkardığı raporlar, küresel düzeyde faizlerin düşürülmesinin ertelendiği yönünde. Tersine artırım senaryoları da konuşuluyor. Para yavaş yavaş faize ve para piyasa fonlarına doğru akıyor. Bu da hepsini baskılıyor. Bugün ABD enflasyon verileri var. Pek parlak geleceği düşünülmüyor. Kötü gelirse satışlar devam eder muhtemelen. Astrologlar merküre venüse bakarak piyasa tahmini yapması da tuhaf tabi : dd
Bugun kandilmi yahuuuhayırlı kandiller arkadaşlar
Sezen'cim millet risk görüyor. Parasını faize koyuyor diyebiliriz özet olarak :ddBide bunu simdi benim anliyabilecegim bir turkce ile ozetle hevalim.
Bugun kandilmi yahuuu
yooBugun kandilmi yahuuu
Eer niye diyin oyleerr hayirsiz