İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Rahmetli babamdan bana kalan en güzel miraslardan biri, büyüklerin ziyaretine gitmek, onları aramak ve gözetmek olmuştur. Hem de bunu bana tek bir cümleyle öğretmiştir. 14-15 yaşlarındaydım. Ailece çok iyi anlaştığımız bir komşumuz vardı. Bir bayram sabahı babama "hadi Selçuk abiyle Sevinç ablayla bayramlaşalım baba" dedim. Babam da bana çok dengeli bir ses tonuyla "evladım yaşındaki insanlarla ben mi bayramlaşayım oğlum" demişti. O sözü duyduğumdan beri bütün büyüklerimi hep ben ararım, ziyaretlerine ben giderim, onların beni arayıp soracağı kadar da arayı açmam. Her kim büyüğünü aramıyor, özellikle arama işi sadece karşı tarafa zimmetliymiş gibi hep aranmak istiyorsa, ondan bu dünyaya bir fayda yok demektir. Hangi büyüklere adım atılmaz? Size hakaret nazarıyla yaklaşan, arayınca veya ziyaret edince sizi üzme ihtimali olan, topluma zararlı kötü alışkanlık veya yaşantısı olan, eliyle veya diliyle size zarar verme ihtimali olan insanlara adım atılmaz. Onlardan uzak durmak evladır. Ne mutlu bayramlarda büyüğünü bilene, küçüğünü sevindirene.

Çok tuhaf bir rüya gördüm ya
İlk sanki camdan baktığımda siyah domuzcuklar vardı yabani
Sonra eve uçuştu bir sürü hayvan kertenkele sandım bütün hepsi duvara yapıştı sonra hepsi papağan ve kuş oldu resim çektim ne kadar güzel güzelsiniz diye çok tuhaftılar sonra eski kuşlarımı gördüm muhabbet kuşlarımı sevmeye çalıştım ama sevdirmediler bir şekilde böyle bir tuhaftı
Sonra kalabalık bir ortama düştüm herkes çocukluydu ondan sonra bir tanesinin üstü kapalıydı açtığımızda çok güzel kız çocuğu çıktı vallahi nerem açık kalmış ben de bilemedim
sjsjsjs geç bir günaydın umarım güzel bir bayram olur hoş biz çalışacağız ailemi bile telefonla arayabildim hafta içi bayram olduğu için sağ olsun :/

Herkesin bayramı hayırlı huzurlu ve gönlüne göre geçsin, evinizde huzur sofranızda bereket eksik olmasın. sonucta ölümlü dünya… kırginlıkların uzamadığı, küslüklerin bayram çayıyla beraber dağıldığı günler olsun... 💐

diloşim geldi. klasik bayram kahvaltımıza getirdim onu babanneme. kurban olduğum biraz hasta diye ailemin tüm kadınları seferber oldu çaylar çorbalar bütün tuşlara basıyoruz hsjdlkkdlj. allh ağzımızın tadını bozmasın. çok çok şükür her şeye<3

Kurbanı kestik ufak tefek akraba ziyaretleri yaptık.
Yarın geleneksel olmayan ama gelenekselmiş gibi tüm sülale toplanıp pikniğe gideceğiz.
Piknik sonrası bir sürü dedikodu,iftira ve whatsapp gruplarında laf sokmalardan sonra 3 ay küslük dönemi başlayacak.
Neyse ki herkese eşit mesafedeyiz de üçüncü gün aile akraba ziyaretlerine devam ederiz.

Dağıtıyorum bitmiyor doğruyorum bitmiyor yıkıyorum bitmiyor. Imdaaat

Olurda yakın zamanda denkl gelirse yada ilgini çekecek bir program yada uygulama denk gelirse ulaştır bana
Bu arada bayramın mübarek olsun.
Ben senin dediğin uygulamalardan tamamen çekildim bro, forumların falan o bahsettiğin ibareleriyle hiç ilgim olmadı. Yazdım, çizdim, çıktım hep! İşin illegal kısımlarında hep vardım ama piyasaya çıkmamış filmleri, MP3'leri bulur çıkarırdım. Bu işin adminliğini bile yaptım, bizden geçti artık.

bu bayramda bize kurban olacak oğlanı bulamadık neyse kızlarrr başka bayramlaraaa

Kendi kendine nazardeğdirdim ya
Neyse bir tane hastane döndü inşallah çabucak randevu verir de haziranda ameliyat olsan temmuzda evdeyim ağustosta gene işe başlayacağım eylülde gene tatildeyim Allah’ım nasip et âmin

Geri