İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Bugun işe gitmedim 50 kere aradi yegenim, halacim su sorun cikti bu sorun cikti. Sal beni be kizim salllll dedim :d

Diyet yaparken iyi güzel veriyorsun. Diyeti bir gün bırak hemen alıyorsun. Bu şaka midur?

yaaa çok tatlııı.

ben de hala olup yeğenimin beni darlamasını istiyorum yaaaa.: ))))
Ya cok kaos ortamli isyerim, bilgi islem gibi dusun her sorun bana geliyor, herkes 1 kere geliyorsa o yapisik ikiz gibi ensemde surekli, yolluyorum yine geliyor illa bi sorun buluyor bana sormak icin :d 3 kere sifresini unutani mal ilan ettigim ortamda bizimkisinin mouse kullanimi ile imtihan oluyorum o derece. Bilgisayar caginda bilgisayar ogrenememis universite ogrencisi diyorum kiziyor bana :d

Ev alma komşu al lafını boşa dememişler..
Kazasız belasız bir bayram geçiririz umarım..

Ev alma komşu al lafını boşa dememişler..
Kazasız belasız bir bayram geçiririz umarım..
kapı komşumuz ilk zamanlar çok ayarsız bir teyzeydi , çocukları da bunu dile getirmişti. Ama kendisine gül ata ata şimdi çiçek gibiyiz:p

kapı komşumuz ilk zamanlar çok ayarsız bir teyzeydi , çocukları da bunu dile getirmişti. Ama kendisine gül ata ata şimdi çiçek gibiyiz:p
Darısı başıma diyeyim.. .p
Bunlar yeni aldı güya eski gidenler çatı katı çıkmama izin vermemişti bu alınca sevindik çıktık beraber..
Bu seferde adamın tuhaf huyları çıktı azcık ses olsun duvara vuruyor sabah geç kalktığı için merdivenden inerken ses oluyor onlara bile takıyor..Bir daha bitişik nizam ev asla ama asla.. .p

temizlik, yemekler falan tamam...market alış verişi var sırada .p

Son mesajlar diye bölünmesinden nefret ediyorum

gtümü kaldırabilrisem diloşuma tahsis ettiğim odayı temizlicem. benim şeref konuğumm jldjsjsj yarın zaba burda<3

Eğeğeğeğe ben de buluşabilirsem melodimle ve şefimle buluşucammm🤩🤩🤩🤩🤩
Yorgunluktan bitik haldeyimmm

Geri