Lareina
Üye
Date demesen mi KDJDJAKSKDelbet o date çıkalacak ama biliyorsun dimi...
onca senenin hatrına tabi kardeşim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Date demesen mi KDJDJAKSKDelbet o date çıkalacak ama biliyorsun dimi...
kardeşler date çıkmazmı dlskfsdlkDate demesen mi KDJDJAKSKD
onca senenin hatrına tabi kardeşim
Yani date diyincekardeşler date çıkmazmı dlskfsdlk
Ben Beşir gibi izliyorum sadece uzaktan ;dd hxjxbjxbsnsgsjsbjsBu ne aşkı memnu mu
Benim de hanım bana sevgililer gününde tıraş makinası almıştı. Bir kere evde sakalımı kestim, bir daha kesme evde dedi :dkişisel ve genel temizliğe dikkat eden, gayet düzenli tertipli biriyim ama yok yine bir laf yine bir laf. tıraş oluyorum kıllarını lavaboda görmeyeceğim diyorlar, saçımı kurutuyorum saçlarını yerde görmeyeceğim diyorlar, bir şey izlerken bir şeyler atıştırayım diyorum sağa sola dökme diyorlar, balkona çıkıyorum terlik giy, çorapla çıktıysan değiştir o çoraplarını diyorlar. ya istenmiyorum şu evde ya da bizimkiler masumlar apartmanında temizlik takıntısı olan kişilerden el aldı.
Benden beter durumlar varmış şükür mü etsem acabaBen Beşir gibi izliyorum sadece uzaktan ;dd hxjxbjxbsnsgsjsbjs
Her evde söylenen şeyler bunlarkişisel ve genel temizliğe dikkat eden, gayet düzenli tertipli biriyim ama yok yine bir laf yine bir laf. tıraş oluyorum kıllarını lavaboda görmeyeceğim diyorlar, saçımı kurutuyorum saçlarını yerde görmeyeceğim diyorlar, bir şey izlerken bir şeyler atıştırayım diyorum sağa sola dökme diyorlar, balkona çıkıyorum terlik giy, çorapla çıktıysan değiştir o çoraplarını diyorlar. ya istenmiyorum şu evde ya da bizimkiler masumlar apartmanında temizlik takıntısı olan kişilerden el aldı.
maalesef, yeter bu erkeklerin kadınlardan çektiği. bir siz temizsiniz sanki.Her evde söylenen şeyler bunlar
Sizin arkanızı biz topluyoruz hep tabii siz bilmezsiniz bunlarımaalesef, yeter bu erkeklerin kadınlardan çektiği. bir siz temizsiniz sanki.
Şükür etmek isteyenlerle ücretsiz 1 saat sohbet ederim, anlattıklarımdan sonra hayatı çok seversiniz dhjdjsjsjkskBenden beter durumlar varmış şükür mü etsem acaba
maalesef, yeter bu erkeklerin kadınlardan çektiği. bir siz temizsiniz sanki.