İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
beni bir kac aydir rahatsiz eden birisi var istasyonda. her sabah. bu hafta ileri gitti. evde anlattim, simdi annem de benimle birlikte geliyor. "tanismak" istiyor onunla:d 31 yasindayim. bu kadardi diyecegim. hayirli sabahlar.

günaydın forum.....

karadeniz'de uyanmak gayet zevkli
çıtır çıtır yanan kuzine sesi, dışarıda toprağın üzerine yağan yağmur, sonrasında kokusu yayılan toprak ve muhtelif bitkiler....
kekik kokusu alıyorum doğadan... öyle güzel.

bence bu her insan için kalıcı sabah rutini olmalı........
1 haftaya sıkılıyorsun

beni bir kac aydir rahatsiz eden birisi var istasyonda. her sabah. bu hafta ileri gitti. evde anlattim, simdi annem de benimle birlikte geliyor. "tanismak" istiyor onunla:d 31 yasindayim. bu kadardi diyecegim. hayirli sabahlar.
Thalliii ilk defa yalniz trene bindim 2 hafta once. Tovbeliyimm basimiza gelmeyen kalmadi. Het is tijd voor een rijbewijs meid :d

Son düzenleme:
1 haftaya sıkılıyorsun

kişiden kişiye değişir o
ben ilk üniversitemi Gördes-Manisa’da okudum
ilçe zaten 700 metre rakımda, etrafı çam ormanlarıyla çevrili, ufak akarsuların yardığı bi yayla gibiydi. Resmen izole.

2 yıl orada yaşadım, valla gitmek istemedim
10 yıl daha yaşasam gam yemezdim....

hem kafa dinliyorsun, hem oksijen beleş
tek sıkıntı, canın sıkıldığında AVM’ye gideyim diyemiyorsun… çünkü AVM yok :)

bir tane yabancı dil öğreneyim de cümlenin yarısını yabancı yazayım

kişiden kişiye değişir o
ben ilk üniversitemi Gördes-Manisa’da okudum
ilçe zaten 700 metre rakımda, etrafı çam ormanlarıyla çevrili, ufak akarsuların yardığı bi yayla gibiydi. Resmen izole.

2 yıl orada yaşadım, valla gitmek istemedim
10 yıl daha yaşasam gam yemezdim....

hem kafa dinliyorsun, hem oksijen beleş
tek sıkıntı, canın sıkıldığında AVM’ye gideyim diyemiyorsun… çünkü AVM yok :)
yani aslında evet biraz da ortam ile alakalı . ben trabzonda kuzenlerle iki hafta geçirdim sıkıntı yoktu ama tek kalınca bir hafta bile fazla geldi.

kırklareli benim için özel yeri olan bi yer orada aylarca yaşarım ama sonuç sürekli istanbul :)

Bir meslek var simdi genel olarak adini bilmiyorum noter degil. Boyle sirketler arasindaki anlasmayi yapan duzenleyen kisiler. Cok guzel paralar donuyor bu meslekte. Saatlik ucreti 60 euro. Adam 4 gundur sozlesmeyi duzenliyor. Her saniye bize isliyor :d tam benim isimmis aslinda ayrintilara odaklanabiliyorum.

geceden beri bir şeyle uğraşıyorum beceremedim gitti this is so boring

problemin bu kadar hizli cozulecegini tahmin etmemistim. millet babamdan bu kadar korkmuyor. annemden herkes korkuyor ve kaciyor:d

problemin bu kadar hizli cozulecegini tahmin etmemistim. millet babamdan bu kadar korkmuyor. annemden herkes korkuyor ve kaciyor:d
aslında ben de çok korkutucuyumdur
bir adet avrupa vatandaşlığına karşılık altı ay ücretsiz koruma sağlayabilirim try it free for six months

Bir meslek var simdi genel olarak adini bilmiyorum noter degil. Boyle sirketler arasindaki anlasmayi yapan duzenleyen kisiler. Cok guzel paralar donuyor bu meslekte. Saatlik ucreti 60 euro. Adam 4 gundur sozlesmeyi duzenliyor. Her saniye bize isliyor :d tam benim isimmis aslinda ayrintilara odaklanabiliyorum.
Notaris'dir o.

Bizdeki kurumsal arabuluculuk hizmetinin daha şaşaalısı :p

• Beğen
Tepkiler: W
alt tarafı 3 gündür köyde, hemen şu moda girdidkfjds

117678-a0c9decc0991f8f99e226c42b70a9f16.jpg

ben şehir insanıyım, şehir severim. zaten avrupalı olduğum için köyüm de yok..... sabahları egzoz kokusu, korna sesi olmadan yaşayamam. gideyim de kendime köy kahvaltısı söyleyeyim; biraz köylülük yükleyelim bünyeye...... günaydın şehirli ve köylü dostlarım<34

geceden beri bir şeyle uğraşıyorum beceremedim gitti this is so boring
gece kaçtan beri uğraşıyorum bilmiyorum
bir sürü şey yazdım çizdim kurdum sildim
yalnızca 2 harf yazmadım diye olmuyormuş
bu kadar uğraştığıma mı üzüleyim çözdüğüme mi sevineyim
by the way

Geri