beni bir kac aydir rahatsiz eden birisi var istasyonda. her sabah. bu hafta ileri gitti. evde anlattim, simdi annem de benimle birlikte geliyor. "tanismak" istiyor onunla:d 31 yasindayim. bu kadardi diyecegim. hayirli sabahlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 haftaya sıkılıyorsungünaydın forum.....
karadeniz'de uyanmak gayet zevkli
çıtır çıtır yanan kuzine sesi, dışarıda toprağın üzerine yağan yağmur, sonrasında kokusu yayılan toprak ve muhtelif bitkiler....
kekik kokusu alıyorum doğadan... öyle güzel.
bence bu her insan için kalıcı sabah rutini olmalı........
Thalliii ilk defa yalniz trene bindim 2 hafta once. Tovbeliyimm basimiza gelmeyen kalmadi. Het is tijd voor een rijbewijs meid :dbeni bir kac aydir rahatsiz eden birisi var istasyonda. her sabah. bu hafta ileri gitti. evde anlattim, simdi annem de benimle birlikte geliyor. "tanismak" istiyor onunla:d 31 yasindayim. bu kadardi diyecegim. hayirli sabahlar.
1 haftaya sıkılıyorsun
yani aslında evet biraz da ortam ile alakalı . ben trabzonda kuzenlerle iki hafta geçirdim sıkıntı yoktu ama tek kalınca bir hafta bile fazla geldi.kişiden kişiye değişir o
ben ilk üniversitemi Gördes-Manisa’da okudum
ilçe zaten 700 metre rakımda, etrafı çam ormanlarıyla çevrili, ufak akarsuların yardığı bi yayla gibiydi. Resmen izole.
2 yıl orada yaşadım, valla gitmek istemedim
10 yıl daha yaşasam gam yemezdim....
hem kafa dinliyorsun, hem oksijen beleş
tek sıkıntı, canın sıkıldığında AVM’ye gideyim diyemiyorsun… çünkü AVM yok![]()
aslında ben de çok korkutucuyumdurproblemin bu kadar hizli cozulecegini tahmin etmemistim. millet babamdan bu kadar korkmuyor. annemden herkes korkuyor ve kaciyor:d
Notaris'dir o.Bir meslek var simdi genel olarak adini bilmiyorum noter degil. Boyle sirketler arasindaki anlasmayi yapan duzenleyen kisiler. Cok guzel paralar donuyor bu meslekte. Saatlik ucreti 60 euro. Adam 4 gundur sozlesmeyi duzenliyor. Her saniye bize isliyor :d tam benim isimmis aslinda ayrintilara odaklanabiliyorum.

gece kaçtan beri uğraşıyorum bilmiyorumgeceden beri bir şeyle uğraşıyorum beceremedim gitti this is so boring
telefondan discordu açınca hizmet koşullarını kabul et yazıyo tıklıyom işlem yapmıyo internette birileri discord kullanmaya başlamış
telefondan da bilgisayardan da açılıyo artık
şimdi yine açılmıyo
olm bana gıcıklık mı yapıyosunuz