Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ekim sonuna kadar denize girilir ya soğuk su iyidirDeniz sezonu kapanmış bence. Az daha yorgan döşek yataklara düşecektim ya da rüzgar çarptı bilemeyrum…
sen beni nasil koruyacaksin. ben seni daha iyi korurum sanki:daslında ben de çok korkutucuyumdur
bir adet avrupa vatandaşlığına karşılık altı ay ücretsiz koruma sağlayabilirim try it free for six months
bilemeyrum…
bana her gün anlık foti geliyor angieden, sevgili mihri...
o yüzden o taşı alıp derin sulara atmak isterim![]()
sen de eşlik etmek ister misin bize?Serçe'yi de alın yanınıza. LAZetiç, Rapaiç, bir tane daha R... vardı da o sonradan cinconlu oldu, o yüzden onu yazmayacağım. Böyle üçlü dolaşın.
Bir Laz, bir Akdenizli, bir de Ankaralı... Fıkralarla Türkiye gibi dolaşın. Nassiii?
sen de eşlik etmek ister misin bize?
Eşlik edeceğim tek grup karavan ile Türkiye turuna çıkan bir kaç çılgın kadın ( Koç Burcu olmaları şartı ile)
Tabii efendim..Söz hakkı istemeden konuşma Serçe.
Freud'ün bir sözünü hatırlatmak isterim:
"Bir Laz ile geçirilen vakit, asla boşa harcanmış vakit değildir."
ohooo sen avrupaya al bak gör nasıl koruyorum......sen beni nasil koruyacaksin. ben seni daha iyi korurum sanki:d