İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Dolmuşlar 15 tele olursa 4 vasıta binsen 60 tele hiç uğruna gitti uf ama.. 100 tele bile otobüste 10 seferlik oluyör. Ay bayılazağım.

burda bir kaç kişi bana sarıyor laf atıp laf sokuyor,kesinlikle cevap verip kaele almıyorum.almamda..

birçok konuda fikrim olsa da yazıp yazıp sildiğim çok oluyor,çünkü polemiğe girmek istemiyorum.anlamak istemeyen veya kendi penceresinden empati yapamadan bakanları kaele almam.

birisi bana kötü söz kullansa bile "yönetici kimliğimi" kullanıp asla ban atmam,bir yönetim zaten kendi yönetimi içinde olanları "haklı" olduğu sürece korumalıdır.ama yetkimi kullanıp banlamam.elbette bazı şeyler hariç ama o tip şeyler olmaz zaten.

bu yazı çok uzun ama kısa tutuyorum,kişisel görüştür genel yazımdır,kimseyi hedef almıyorum.
Seninle 2019 ve forumun devrine kadar olan süre içerisinde aynı yönetimde bulunduk ki bunu yine bu başlık altında söylemiştim senin burada muhabbet ettiğin insanlar pek nadirdir ve tek paylaşım yaptığın yer ise sinema ve dizi katagorisi kolay kolay siyasi polemik veya herhangi bir tartışma içerisinde o dönem dahil şuana denk görmedim bununla beraber şuan ki yönetim içerisinde takdir ettigim kişilerden bir tanesi olduğunu belirteyim
Seninde bahsettigin gibi bir dönem gerek yönetim ve gerekse forumu tamamen bırakmıştın ve @X ( ibrahim )'in ricasını kırmayıp geri gelmiştin
Son olarak Bu tarz laf sokmalar sataşmalar her dönem olur ama özellikle sana yapılmasını diğer arkadaşlarında bahsettiği gibi şahsen bende anlamadım ama senin bunlara takılıp kalacağını tahmin etmiyorum çünkü emin ol şu forumda benim gözlemlediğim kadarıyla sevilen ve saygı duyulan bir kişiliğe sahipsin o yüzden sen bu tarz şeylere aldırış etme

"İnsan ulaşamadığı her şeyin delisi, ulaştığı her şeyin nankörüdür."

buradaki universite ogrencileri (her irk ve her partiden katilan var) protestolara devam ediyor ve cok ses getirdi bu. amerika'daki universite ogrencileri gibi. gaza/filistinliler icin yaptiklari destek protestolari beni gulumsetti. insanlik icin her sey ve millet biraz daha bilgili eskiyle kiyasla. ben kendim asla protestolara katilip, pankart tutan birisi degilim ve yapmam da. arka plandan farkli sekillerde destek verenlerdenim. belki bir 20-30 yil sonra bu protestolara katilan kizlar ve erkekler, ilerde cocuklarina anlatacaklar "ben de oradaydim." diye. gurur verici bir sey degil mi bu? her sey sonucta tarihe geciyor, tarih oluyor. butun bu kotulukler dunyanin sonuna kadar devam edecek olsa bile, sesini duyurmus olmak, herkesin elestirilerine ragmen, anlayanlar icin guzel sey. ok, ise gidiyorum simdi. gunaydiiin & hayirli isler bugun ^^

Kyk nevresimi. Gözyaşım pıt… Bulursam alacağım bundan…

Beni niye buraya verdiler diye dusunuyorum genel müdür gelcekmis meger bende ne bileyim spor ayakkabı sweat gelmisim ise ajxcjcjdj
Adam dese sen nasil bankacisin hakli :D

Gel kız Zana alnından öpcem yine hedefi 12 den vurmuşsun kjkjkjkj

sekmezzzz …..

bugün hiçbir şeye konsantre olamıyorum çünkü 3 gibi göz randevum var… ve o göz randevusunun dramını sadece yaşayanlar bilir. görmek için verdiğimiz çabaya bak, allahın bize şu mübarek günde daha premium kullarıymışız gibi davranması lazım. yaratmak dert değil de takibini doğru sağlasaydın keşke allahım, nys… bi de yeni yaşıma yeni cesaret-cesaret örneği deyince bensjsj- gemileri yakıp lens takmayı denicem. yarabbi sen büyüksün benim lensimi gözüme cuk oturt. amin…

Geri