sen zaten fulltime calismiyor muydun ya :d hep is hep is. iyi ki ben bugun degil de, 2e pinksterdag calisiyorum *angelemojisurroundedbycashmoney*Keske bana da is olsa bugun para lazim :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen zaten fulltime calismiyor muydun ya :d hep is hep is. iyi ki ben bugun degil de, 2e pinksterdag calisiyorum *angelemojisurroundedbycashmoney*Keske bana da is olsa bugun para lazim :d
Fulltime. Gerci ben parasini almiyorum fazla calistigimin tvt yapiyorum. Ama tatil gunlerinde % leri almak hosuma gidiyor .psen zaten fulltime calismiyor muydun ya :d hep is hep is. iyi ki ben bugun degil de, 2e pinksterdag calisiyorum *angelemojisurroundedbycashmoney*
aha. ben fazla calistigimi, gecen yil bu 180 saat idi mesela, kismen tvt ile geri aldim ve diger kismi uitbetaald. evet ayni sekil dusunuyorum :d sizde fulltime haftada 40 saat mi btw?Fulltime. Gerci ben parasini almiyorum fazla calistigimin tvt yapiyorum. Ama tatil gunlerinde % leri almak hosuma gidiyor .p
Evet 40 saat ama benim sansim evden de calisiyorum. Goze batmamak icin gunde 2 saat sabah evden 6 saat isyerinde yapiyorum. Evden calisma kalkarsa cok zorlanirim.aha. ben fazla calistigimi, gecen yil bu 180 saat idi mesela, kismen tvt ile geri aldim ve diger kismi uitbetaald. evet ayni sekil dusunuyorum :d sizde fulltime haftada 40 saat mi btw?
Bu ay çok misafir ağırladım, TR'den USA'dan ve yarın 2 gün için Hollanda’dan gelenler var. Yüzde 200 olmasada bugünkü ekstra gelir ilaç gibi olur.Yuzde 200 diyorsun... keske cumaya denk gelseydi
bir iki arkadasim da evden calisiyorlar ve o kadar rahatlar ki. sabah erken kalkip ise gitmek onlar icin bir no-no artik, o derece evden calismaya alistilar. benim meslegim buna musait degil maalesefEvet 40 saat ama benim sansim evden de calisiyorum. Goze batmamak icin gunde 2 saat sabah evden 6 saat isyerinde yapiyorum. Evden calisma kalkarsa cok zorlanirim.
sana bile saran varsa bu dunyada, yuh onlara be. oyle yazilara denk gelirsem hepsine dislike atacagim :dburda bir kaç kişi bana sarıyor laf atıp laf sokuyor,kesinlikle cevap verip kaele almıyorum.almamda..
birçok konuda fikrim olsa da yazıp yazıp sildiğim çok oluyor,çünkü polemiğe girmek istemiyorum.anlamak istemeyen veya kendi penceresinden empati yapamadan bakanları kaele almam.
birisi bana kötü söz kullansa bile "yönetici kimliğimi" kullanıp asla ban atmam,bir yönetim zaten kendi yönetimi içinde olanları "haklı" olduğu sürece korumalıdır.ama yetkimi kullanıp banlamam.elbette bazı şeyler hariç ama o tip şeyler olmaz zaten.
bu yazı çok uzun ama kısa tutuyorum,kişisel görüştür genel yazımdır,kimseyi hedef almıyorum.
Ama var oyle bir soylenti, ups small pack yasaklamis evden calismayi Amerikada. Bize yansir mi bilmiyorum ama yataktan kalkar kalkmaz ise gitmek zoruma gidiyordu.bir iki arkadasim da evden calisiyorlar ve o kadar rahatlar ki. sabah erken kalkip ise gitmek onlar icin bir no-no artik, o derece evden calismaya alistilar. benim meslegim buna musait degil maalesefhem evden calisma sistemini kaldirmazlar daha bence. LUCKY BASTARDS
sana bile saran varsa bu dunyada, yuh onlara be. oyle yazilara denk gelirsem hepsine dislike atacagim :d
var var laf atıp laf sokuyorlar ki ben hiç cevap bile vermiyorum.ortada bir tartışma veya verilmiş bir cevap olmamasına rağmen laf atıyorlar : ))) hayırlısı.bir iki arkadasim da evden calisiyorlar ve o kadar rahatlar ki. sabah erken kalkip ise gitmek onlar icin bir no-no artik, o derece evden calismaya alistilar. benim meslegim buna musait degil maalesefhem evden calisma sistemini kaldirmazlar daha bence. LUCKY BASTARDS
sana bile saran varsa bu dunyada, yuh onlara be. oyle yazilara denk gelirsem hepsine dislike atacagim :d
yansimaz yansimaz (pozitif olmaya calisiyorum)Ama var oyle bir soylenti, ups small pack yasaklamis evden calismayi Amerikada. Bize yansir mi bilmiyorum ama yataktan kalkar kalkmaz ise gitmek zoruma gidiyordu.
kim ki? hangi topicte oluyo bunlar?var var laf atıp laf sokuyorlar ki ben hiç cevap bile vermiyorum.ortada bir tartışma veya verilmiş bir cevap olmamasına rağmen laf atıyorlar : ))) hayırlısı.
Sana da laf atiliyorsa pes artik :dvar var laf atıp laf sokuyorlar ki ben hiç cevap bile vermiyorum.ortada bir tartışma veya verilmiş bir cevap olmamasına rağmen laf atıyorlar : ))) hayırlısı.
kim oldukları önemli değil,açtığım sinema konularında oluyor : )))))yansimaz yansimaz (pozitif olmaya calisiyorum)
kim ki? hangi topicte oluyo bunlar?
divine heart'a nazik ve efendi davranin. GHHHRRRR..
insan, insan elde edemediği şey olduğunda çirkinleşir.bozulur,.Sana da laf atiliyorsa pes artik :d
arama bulanmazsın ara ara oluyor hem değerli vaktini böyle önemsiz şeylere ayırma,hayat değerlidir,saniyeler önemlidir.gereksiz işlere vaakit ayırma : ))hemen inceleyecegim :d
bir dönem oldu 7 ay girmedim ama ben bu siteyi insanları seviyorum 10 seneden fazladır burdayım,bırakmam ara verem bile.Bi arkadas vardi biraz entel bi tip simdi nick vermeyim zaten girmiyor artik foruma. Bu boyle sanatsal fotolar ve hikayeler ve heykeller paylasiyordu, heykeller ciplak diye konusundan gorselleri silmisti bi yetkili. Saka yapmistim dal yaprak koysaydin onune diye ama adam komple sildirdi mis gibi konuyu. Sakinlestiremedik. Kusturduler adami. Seni de sinema konusunda kusturmezler ins![]()
bulamazsınız aramayın sadece orda değil heryerde laf atıyorlar.gereksiz vakit kaybetmeyin : )))Hemen divine’ın konularına göz atıyorum:d