Divine Heart
Altın Üye
- Web sitesi
- www.instagram.com
yok yaffAhxcjdjd ins Eftelya ile bana demiyosunuzdur Divine bey...![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok yaffAhxcjdjd ins Eftelya ile bana demiyosunuzdur Divine bey...![]()
Seninle 2019 ve forumun devrine kadar olan süre içerisinde aynı yönetimde bulunduk ki bunu yine bu başlık altında söylemiştim senin burada muhabbet ettiğin insanlar pek nadirdir ve tek paylaşım yaptığın yer ise sinema ve dizi katagorisi kolay kolay siyasi polemik veya herhangi bir tartışma içerisinde o dönem dahil şuana denk görmedim bununla beraber şuan ki yönetim içerisinde takdir ettigim kişilerden bir tanesi olduğunu belirteyimburda bir kaç kişi bana sarıyor laf atıp laf sokuyor,kesinlikle cevap verip kaele almıyorum.almamda..
birçok konuda fikrim olsa da yazıp yazıp sildiğim çok oluyor,çünkü polemiğe girmek istemiyorum.anlamak istemeyen veya kendi penceresinden empati yapamadan bakanları kaele almam.
birisi bana kötü söz kullansa bile "yönetici kimliğimi" kullanıp asla ban atmam,bir yönetim zaten kendi yönetimi içinde olanları "haklı" olduğu sürece korumalıdır.ama yetkimi kullanıp banlamam.elbette bazı şeyler hariç ama o tip şeyler olmaz zaten.
bu yazı çok uzun ama kısa tutuyorum,kişisel görüştür genel yazımdır,kimseyi hedef almıyorum.
Rutin sıkar bazen ama en büyük nimettir. Çok mutlu ol çiçeemInanirim canisi
Şükür bin şükür
Ev iş çoluk çocuk derken idare ediyorum
Ama seninde dedigin gibi mutluyum