İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Bilemiyorum...
Şarkının sadece bu kısmı aklımda kalmış.
Tüm gün söyler dururum artık.

İstanbul'daki trafiğin en büyük sebeplerinden birisi sürekli şerit değiştiren tipler. Ancak bu amipten dahi aşağı yaşam formları bunun farkında değil. Herhangi bir tek hücreliden dahi aşağı bu evrimin hatalı mahsulleri yalnız trafik yaratmakla da kalmıyor, toplum sağlığını da ciddi şekilde tehlikeye atıyorlar. Bunlar tarafından katledildiniz mi? Ailenizin başı sağ olsun. Twitter'ın siktiriboktan haber sayfalarına tık kazandıran viral videoların öznesi olduğunuzla kalacaksınız zira bu katiller bir süre sonra başka bir insanı katletmek için yine yollarda olacaklar ve siz yine öleceksiniz. Tekrar tekrar öleceksiniz, arkasına müzik yerleştirilmiş siktiriboktan bir videonun konusu olacak, belki şanslıysanız Show Ana Haber'e "Öyle bir şey yaptı ki..."li bir cümlenin sonunda gelen ve adınızın dahi geçmediği bir video ile çıkacaksınız sevdiğinizin karşısına.

yanlış işlem yaptı, eleştirildi ve çat istifayı bastı. yapmış olduğu yanlış işlemlere, karşılaştığı onca eleştirilere rağmen yetkisinden istifa etmeyenlere karşı, oşın beyin bu duruşu örnek alınası, takdir edilesi.....

Düzenli olarak düzen istiyorum mesela. Umumiyetinden çok şikâyetçiyim insanların. Umumi hallerde konuşmalarından çok ama çok… Kimsenin ulu ortaya saygısı yok.

istifalık bir durum yok, ben müdahale ettim karsılıklı saygı çervesin de yönetim nezlin de yollarımız ayırdık, her zaman arkadaşımız dostumuzdur kendisi ve hep saygı ile hatırlayacağım

yfbpSf.jpeg

Kudurmuş gidiyör

benim çiçek açmıyor:(
bir sırrı var mı?
susuz bırakılması lazım filan fistan duymuştum ama...

benim çiçek açmıyor:(
bir sırrı var mı?
susuz bırakılması lazım filan fistan duymuştum ama...
Valla tatlı bende 2, 2,5 senedir kaktüs çiçeklere sardım kendimce yetiştiriyorum. Kışın cam balkonlu yerde koyup 2 kez su verdik. Bu çiçeğin ikinci kez böyle açışına şahit oluyorum. Diken tacı diye bir kaktüs var bende onu yaşatamıyorum. Elden mi bulunduğu ortam mı çözemedim. Yavru gibi baksam da bazen olmadı mı olmuyöööör

Geri