Larien
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben kıyamayıp azcık azcık 15 günde su verdim ondan açmıyorValla tatlı bende 2, 2,5 senedir kaktüs çiçeklere sardım kendimce yetiştiriyorum. Kışın cam balkonlu yerde koyup 2 kez su verdik. Bu çiçeğin ikinci kez böyle açışına şahit oluyorum. Diken tacı diye bir kaktüs var bende onu yaşatamıyorum. Elden mi bulunduğu ortam mı çözemedim. Yavru gibi baksam da bazen olmadı mı olmuyöööör
çiçekler çocuk gibi ilgi isterler laricim ihmal etmeyelim :=)Çiçek kızlar, benim orkidem çiçeksizken bakılmaya devam etti. Yani öldü mü kaldı mı bilmiyorduk jdjdBakımını bizim burada çay ocağından sorumlu meryem ablamız yaptı, sevip öpmeyi de ben. Nasıl coştu… Ortak bir çalışma, göstereyim
Ekli dosyayı görüntüle 97399

Nice mutlu yaşların olsun w sevdiklerinle. FB şampiyonluğu dilemeyi unutma lütfen. NfnfnfDogum gunum icin kendime Soest sarayinda muhtesem bir Karsu konseri hediye ettim. Teskler kendim![]()
Teskler Angiecan daha var temmuzda ama ben hazirligimi yaptim sansa birakmadimNice mutlu yaşların olsun w sevdiklerinle. FB şampiyonluğu dilemeyi unutma lütfen. Nfnfnf
Bunu gorunce hatirladim sanki yatagin altinda bezelye oldugu icin mi uyuyamiyordu ? Yanlis hatiramiyorumdur ins. Adi neydi masalin ?
Hahahhaa. Vasatız evet : dddd
grafikle olacak iş değil bu. ihlas diyorum, anladın sen. anadolu kurnazlığından devam.Hahahhaa. Vasatız evet : dddd
yup dogru hatirliyorsun. "De prinses op de erwt" masaliBunu gorunce hatirladim sanki yatagin altinda bezelye oldugu icin mi uyuyamiyordu ? Yanlis hatiramiyorumdur ins. Adi neydi masalin ?
Yuzde 200 diyorsun... keske cumaya denk gelseydiUlan şu mübarek Herrentag'da dahi çalışmak zorundayım djfjgkk
Keske bana da is olsa bugun para lazim :d*ding ding ding* money money money