İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
dün o kadar yorulmuşum ki, biraz önce çaydanlığı kaldıramadım. öyle kollarımda derman yok yani..... bugün hükümet kadın fehimeyim resmen; hiçbir şeyi tutup taşıyamıyorum.... yine de günaydın, yine de esenlikler aşkolar<34

iP9aeb.gif

Bir film vardi yarida kalmisti devamini izleyemedim, boyle zehirli yagmur yagiyor, herkes ölmeye basliyor, adam ailesini ozel bir yere kitliyor filan. Hatirlayan bilen var mi filmin ismini ?
Filmin hikayesi güldürdü. Kanal D'nin gece yarısı yayınladığı imdb puanı 4,2 ile 6,4 aralığında olan film şablonu bu. Hollywood'un her yıl çektiği filmlerin %48'i bu şablon üzerinde yapılan bir iki minor değişiklikle çekilen filmlerden oluşuyor.

Filmin hikayesi güldürdü. Kanal D'nin gece yarısı yayınladığı imdb puanı 4,2 ile 6,4 aralığında olan film şablonu bu. Hollywood'un her yıl çektiği filmlerin %48'i bu şablon üzerinde yapılan bir iki minor değişiklikle çekilen filmlerden oluşuyor.
yarim kalan butun isler beynimde donup duruyor, bi yerde izledim yarim kaldi, onu bitirmeden sonunu gormeden rahat edemedim :D hastalik gibi birsey bu.

• Alkış
Tepkiler: glu
yarim kalan butun isler beynimde donup duruyor, bi yerde izledim yarim kaldi, onu bitirmeden sonunu gormeden rahat edemedim :D hastalik gibi birsey bu.
Spoiler olmasın ama sonunda muhtemelen tüm aile bütün badireleri atlattıktan sonra zehirli yağmurdan etkilenmeyen bir sığınak veya bir kasabaya yerleşiyor. Babanın tüm yorgunluğuyla ufka baktığı bir anda yanına gelen köpeğin başını okşarken kamera yavaş yavaş yükseliyor ve bir noktada hadi artık bitirelim şu filmi deniyor.

PivotTable calismiyor, sag taraftan ekran cikmiyor. ChatGPT'ye sorduklarimiz bir gun onumuze dusmez ins...

Bir film vardi yarida kalmisti devamini izleyemedim, boyle zehirli yagmur yagiyor, herkes ölmeye basliyor, adam ailesini ozel bir yere kitliyor filan. Hatirlayan bilen var mi filmin ismini ?
The rain i mi diyorsun nilü sadece çocuklarını sığınağa koyduğu kız büyük erkek çocuk olan

• Beğen
Tepkiler: W
Evet @Atavratbeybileyt ile otlu peynir , nonê sêlê ve zeveş yemek için sur dibine ilerliyoruz

Zanacim bunun bı tık daha büyüğünü, Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethederken düşman ordularını bertaraf etmek için kullandı.

Bize yiyebileceğimiz bi boyut yada ebatta bir zeveş bulabilirsen sur dibinde başbaşa karpuzlasabiliriz.

Nane séle sade olsun lütfen.

Zanacim bunun bı tık daha büyüğünü, Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethederken düşman ordularını bertaraf etmek için kullandı.

Bize yiyebileceğimiz bi boyut yada ebatta bir zeveş bulabilirsen sur dibinde başbaşa karpuzlasabiliriz.

Nane séle sade olsun lütfen.
Sen anca doyarsın bırçî kjkhkb

Geri