Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herkes izlemis sanirim haha
Dogru karar, evinde ya da okulda acil bir durum olsa 10 dakikada evdesin.Sanirim parayi degil de kisa mesafeyi sececegim. Simdiden planlama kismi bile yordu, tum enerjimi aldi![]()
Filmin hikayesi güldürdü. Kanal D'nin gece yarısı yayınladığı imdb puanı 4,2 ile 6,4 aralığında olan film şablonu bu. Hollywood'un her yıl çektiği filmlerin %48'i bu şablon üzerinde yapılan bir iki minor değişiklikle çekilen filmlerden oluşuyor.Bir film vardi yarida kalmisti devamini izleyemedim, boyle zehirli yagmur yagiyor, herkes ölmeye basliyor, adam ailesini ozel bir yere kitliyor filan. Hatirlayan bilen var mi filmin ismini ?
yarim kalan butun isler beynimde donup duruyor, bi yerde izledim yarim kaldi, onu bitirmeden sonunu gormeden rahat edemedimFilmin hikayesi güldürdü. Kanal D'nin gece yarısı yayınladığı imdb puanı 4,2 ile 6,4 aralığında olan film şablonu bu. Hollywood'un her yıl çektiği filmlerin %48'i bu şablon üzerinde yapılan bir iki minor değişiklikle çekilen filmlerden oluşuyor.
Spoiler olmasın ama sonunda muhtemelen tüm aile bütün badireleri atlattıktan sonra zehirli yağmurdan etkilenmeyen bir sığınak veya bir kasabaya yerleşiyor. Babanın tüm yorgunluğuyla ufka baktığı bir anda yanına gelen köpeğin başını okşarken kamera yavaş yavaş yükseliyor ve bir noktada hadi artık bitirelim şu filmi deniyor.yarim kalan butun isler beynimde donup duruyor, bi yerde izledim yarim kaldi, onu bitirmeden sonunu gormeden rahat edemedimhastalik gibi birsey bu.
minör değişiklik dedi ya...
The rain i mi diyorsun nilü sadece çocuklarını sığınağa koyduğu kız büyük erkek çocuk olanBir film vardi yarida kalmisti devamini izleyemedim, boyle zehirli yagmur yagiyor, herkes ölmeye basliyor, adam ailesini ozel bir yere kitliyor filan. Hatirlayan bilen var mi filmin ismini ?
benim disimda herkes biliyormus ahahThe rain i mi diyorsun nilü sadece çocuklarını sığınağa koyduğu kız büyük erkek çocuk olan
Ya hahahah birazcık aşağısını okusaymışım yazmama gerek olmayacakmış :d ben başladım da devam etmedi bende de o dizibenim disimda herkes biliyormus ahah
Sen anca doyarsın bırçî kjkhkbZanacim bunun bı tık daha büyüğünü, Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethederken düşman ordularını bertaraf etmek için kullandı.
Bize yiyebileceğimiz bi boyut yada ebatta bir zeveş bulabilirsen sur dibinde başbaşa karpuzlasabiliriz.
Nane séle sade olsun lütfen.