İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Çok geçmiş olsun arkadaşlar herkese Anadolu yakasında hissetmedik telefon alarmları çaldı herkesin hissedenler olmuş ama ben mal mal işlerle uğraştığım için hiçbir şey anlamadım... Allah beterinden korusun

Ssç'den engelliye terfi etmiş katiller. Bunları savunan kim varsa inşallah bu "masumlar" tarafından katledilirler

Çok geçmiş olsun arkadaşlar herkese Anadolu yakasında hissetmedik telefon alarmları çaldı herkesin hissedenler olmuş ama ben mal mal işlerle uğraştığım için hiçbir şey anlamadım... Allah beterinden korusun
Yalnız değilsin bende hiç hissetmedim kat arkadaşlarım hissetmiş, üst kat çığlık kıyamet olmuş ben duymadım bile..
Allah beterinden korusun

• sarılma
Tepkiler: Aze
Siteye yenileme yapıyorum, bir bakıyorum birinin profiline girmişim.. millet de profilime bakıyor sanacak.. siteniz bozuk çocuklar :)
Deprem dolayısıyla herkese geçmiş olsun.

geçmiş olsun
ev yıkılsa uyurken ölcez

Siteye yenileme yapıyorum, bir bakıyorum birinin profiline girmişim.. millet de profilime bakıyor sanacak.. siteniz bozuk çocuklar :)
eee baksan ne olacak ki? Kfkfkf

oynadığım oyunları kesip biçip youtube insagram gibi yerlerde paylaşmayı düşünüyorum
10 tane oyun izledim 8inde @Leviathan diyo ki "ahmet başka oyunlar ounayalım yiiaa sürekli valorant sıkıldım değişik şeyler oynamak istiyorum"
ben de "oynayalım kanka bana şu oyunu oynayalım de kurayım"
istisnasız her oyunda bu diyalog geçiyo
ama hala valorant :ddd

Daha kotusu olacak gibi hissediyorum
Susar mısınız hanım bayan?

oynadığım oyunları kesip biçip youtube insagram gibi yerlerde paylaşmayı düşünüyorum
10 tane oyun izledim 8inde @Leviathan diyo ki "ahmet başka oyunlar ounayalım yiiaa sürekli valorant sıkıldım değişik şeyler oynamak istiyorum"
ben de "oynayalım kanka bana şu oyunu oynayalım de kurayım"
istisnasız her oyunda bu diyalog geçiyo
ama hala valorant :ddd
Şu fiberi bağlatayım ben de damlayacağım…

Ben de telden foruma girerken duyuru alanına tıklıyordum sürekli. Orada o alanı gizlemek için bir ok varmış meğer, çok sonradan gördüm.
Teşekkürler forumsal, yakın geçmişe kadar tüm duyurularını okudum.

Geri