~I Need You ~

• Kullanıcı CracK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2608 gün önce görüldü
Bazen aşk derinlere götürür seni.
Son bir nefes k'alır, veremezsin geri...
/Serkan Özel/

Uçurumdan atmana razıyım...
Yeter ki sen ayaklarımı bir kez daha yerden kes...

Telefon numarasını silmek zor olmadı belki ama gözlerimi hiç sessize alamadım...

Hayatta yaptığın seçimler seni sen yapar. Güveneceğin insanı da, üzüleceğin insanı da sen belirleyeceksin. Hayatında görmek istediklerini hayatına buyur edecek, istemediklerini uğurlayacaksın. Hak edeni aşk bilecek, senin kıymetini bilmeyenin de hakkını teslim ederek sensizliğe yolcu edeceksin. Olur olmadık insanlar için kalp ağrısı çekmeyecek, onları acına ortak etmeyeceksin. Çünkü zaman dediğin şey, şimdidir. Bir başkası için şimdiyi kaçırırsan, gelecekte kendinden geçmiş olacaksın. Bunu unutmayacaksın...
Serkan Özel // Canın Sağolsun

Anladık zaman durmuyorsun, durmuyorsun da neden hep geçerken O'na uğruyorsun.

Ya sen de benim kadar çok sevseydin, benim gibi canın sağolsun diyebilir miydin?

Sen değil ezberlemek, doğru düzgün sevemedin bile. Bense seni her gün biraz daha fazla sevdiğim, hem de ezberimi bozacağını bile bile...

Elindekinin kıymetini, elini bıraktığım zaman, gözlerimin kıymetini, başkasına baktığım zaman ve bu aşkın kıymetini, gözünden yaş geldiği zaman anlayacaksın...

Keşke yanımda olsaydın. Yanımda olsaydı. Keşke yanım onun olsaydı.

Kilometrelerce uzağımda da olsan elimi kalbimin üzerine koyduğumda seni hissediyorum..

Sen Gitmekle Eylem Yaparsan... Ben de Unutmakla Devrim Yaparımmmm.. Şimdi Kapıyı İttir Ufakdann.......

Ve ben sana ait olmayan bir yalnızlığı sevdim diye, önce ruhum iç sesimden utandı, sonra da ecel terim gözyaşlarıma karıştı. O an anlamadım ki benimle senin arandaki fark bir adım kadardı. Sen o adımı içinden atarken, bana da uçurumun kenarı kaldı...

Hüznün yanı başından yazıyorum sana bunları. Henüz yağmur damlaları uğramamış penceremin karanlığına ve ben vazgeçmemişim henüz umut denen o bağımlılıktan. Sonradan görme olmuşum, birkaç mutluluk diye yaşadığım acıdan. Hatta halimi bile sormamışım, kendi kendime yorulmaktan. En sonunda da vurmuşlar bir kez daha kalbimin saatini tam on ikiden. Söyle; ne zaman vazgeçer gönlün benden? Son bir kez daha götür gözlerinle beni geleceğe, gitmeden...

Boşluk bırakmadan yazsam seni kendime. Sonra dönüp dönüp okusam seni. Ezbere bilsem gözlerini, birkaç nokta ötemden büyük başlamasan mesela bensiz yaşamaya... Veya ne anladığımı sorsalar seni gösterip, "aşk" diyebilsem dönüp dönüp...

Öyle olur olmadık insanları kalp kafesine kilitleme. Kimse seni özgürlüğünden vazgeçecek kadar sevemez. Sen bile... Aşk dediğin bir kuşun mevsimlik göçüne benzer. Gideceği yer de bellidir, geldiği yer de... Bu yüzden hiçbir aşkı ömürlük düşünme. Sadece doğru mevsimi doğru insanla yaşa. Yoksa yazık edersin gözündeki yaşa...

Geri