Hüzün Kovan Kuşu

• Kullanıcı Arda1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 992 gün önce görüldü
Hani diyorum ya olmasaydı sonumuz böyle diye. Aslında böyle olması daha iyi oldu biliyormusun ? Biz seninle biz olamazdık zaten olamadıkta. Saplantılı bir adamın tekiyim ben. Herkese meydan okuyorum ama kendi duygularıma gelince korkağın teki oluyorum ben. Geçmişine saplanmış dibi çamurlu adamın tekiyim ben. Ben bir yol olmazdı. Harbiden bak benden bir bok olmazdı. Hep mutsuz olurduk kavga ederdik seninle. Sen yaşamaya sevinci dolu biriydin. Her daim gülen güldükçe de o gözlerinin içi yeşil yeşil gülen biriydin. Bense her zaman dalgın, her zaman düşünceli, gülen yüzünün altında hep ağlayan bir yüzü olan saplantılı adamın tekiyim. ÇAmurlu hayatıma seni çekemzdim ve sende girmedin zaten o hayata. Bunun için teşekkür ederim sana. Çok kızıyordum önceleri sana. Beni bir piç gibi ortada bırakıp gittiğin için. Ama artık kızmıyorum. İyi ki gitmişin diyorum. Umarım mutluluklara yelken açmışındır. Umarım gittiğin yerler seni çok sevmiştir. Umarım hep mutlu olursun. Biz olamadık ama sen mutlu ol.

Yeni bir dünya ve yeni bir hayat bizi bekler artık. Yeni bir iş, yeni insanlar, yeni bir çevre, yeni bir şehir, yeni bir ülke.

Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Artık her gün güneş doğacak ve doğan güneş penceremden içeri girip yatağıma vuracak. Artık o güneş bizim için de doğacak. Şarkılar daha anlamlı, komedi filmlerine gerçekten güleceğim artık.

Artık bu kokuşmuş insanların elinde bulunan ülkeden kurtuluyorum sonunda.

Efektler şöyle bir kenarda dursun Sagrada Familia bizi bekler artık.
Bu sefer bileti sadece gidiş alıyoruz inşallah.

Hadi bana eyvallah ;)

[YOUTUBE]9YtDNf19FL0[/YOUTUBE]​

Artık alacağın herhangi bir kimse kalmadı. Bir tek ben kaldım geriye. O yüzden korkmuyorum beni de ne zaman alacaksan al. Çünkü kaybedecek bir şeyim yok benim. Kaybetmemem gereken şeyleri aldın sen oysa ki. Artık alacağın bir şey kalmadı artık kaybedecek hiç bir şey yok​

[YOUTUBE]AnKnYpzeN30[/YOUTUBE]​

uykudaydı istanbul, izmit, adapazarı, bolu, yalova
uykudaydı eskişehir, ankara, gölcük, değirmendere, düzce, bursa
onyedisinde ağustos'un, sonra onikisinde kasım'ın
dipten bir uğultu koptu, bir çığlık yükseldi topraktan
saniyelere sığdı onbinlercesi ölümün
sonra çığlıklar ağıtlara, ağıtlar çığlıklara karıştı
ben buradayım, sesimi duyan var mı?

geceydi uğultulu geceydi
binleri aldı gitti
gövdem toz toprak göçük altında
gövdem unufak enkaz altında

acıya gömdüler güzel vatanımı
mezarımda adım yok
kaybettiler oy bedenimi
viranemde feryadım yok

bak göçük altında bizimkiler
hayat verecek bir el bekler
birlikte gülmeyi, birlikte sevmeyi
birlikte paylaşmayı
birlikte yürümeyi bilenler
kardeşlik duygularıyla koşup geldiler
birlikte çok gülemediler ama
birlikte öldüler
"ayrımız gayrımız yoktur" dediler
sildiler gözyaşlarını birbirlerinin
yaralarına merhem oldular

deprem olmuş yıkım olmuş of
yüreğim göçük altında
haykırıyorlar yetiş diyorlar
koşup gelenler dayan diyorlar

kazma ile kürek ile diş ile tırnak ile
dostça bir yürekle umutla arıyorlar
ben buradayım sesimi duyan var mı?

sesini duyan var
sesini duyanlar bizimkiler
bak yaşatmak için sana koşuyorlar
ak sakalına, çocuk yaşına bakmadan
tırnaklarıyla kazıyorlar enkazı
betonu tırnaklarıyla deliyorlar
çıkarsız hesapsız
yüreklerinin susturamadığı sesini
elleri gibi kavuşturuyorlar birbirine

gömülmesek de toprağa birlikte
acıya gömüldük hep birlikte
gülcan bebe, ayşe teyze, mehmet amca, fatma abla
içeride kaldı anam, içeride kaldı babam
bir tane de değil ki hangi birine yanam
ben buradayım sesimi duyan var mı?​

Gömülmesekte toprağa birlikte, acıya gömüldük hep birlikte​

Bo83GQ.jpg

Hoşçakal Adapazarı yazılı binaların arasında büyüdü bir nesil​

jzWzRL.jpg

Geceleri uyumak için değil özlemek için vardır​

[YOUTUBE]18jc99g4YWI[/YOUTUBE]​

Seni özlemekten fırsat bulursam elbet unutmaya da çalışacağım. Ama insan kokusunu göğsünde taşıdığı birini nasıl unutabilir ki ? İnsan dualarında yer verdiği birini nasıl unutabilir ? İnsan rüyalarında gördüğü birini nasıl unutabilir ? İnsan nefes alır gibi düşündüğü birini nasıl unutabilir ki ?
Çünkü insan beklediği birini unutamaz.
Ben seninle kalbimiz bir olsun istedim aklımız değil, olmadı. Sen genel anlamda zekiydin, ben senin yanında aşık. Yani unutulduğum;
Akıl kalbe değerse ayrılık olur, kalp akla değerse aşk..
Her şeyi geçtim, en azından parmaklarımız biraz daha değseydi birbirine, en azından biraz daha çok baksaydın bana, en çoğundan biraz daha az sevseydin beni, olmadı...

Şimdi sen bende bir çilesin
Eyvallah.
Seve seve.​

[YOUTUBE]HJEVX0jCymY[/YOUTUBE]​

Bilekleri kesmek filan hikaye. Hiç umudunu kestin mi? Ben kestim. Sanki kanaması durmak bilmeyen hayat damarlarından birini kesmişsin gibi. Kanaması durmuyor ve her saniye daha çok acıtıyor. Daha kötü olan ne biliyor musun? Ölmüyorsun.​

[YOUTUBE]13BdOonz0bA[/YOUTUBE]​

Bu boktan hayatı yaşamaya değer kılan tek şey, hala oralarda bir yerde olduğunu bilmek . Yanımda olmasan da senden başka kendimi ait hissettiğim hiçbir şey yok. Bunun için üzülmeli miyim, sevinmeli miyim bilmiyorum. Bir daha asla birlikte olamayacağımızı biliyorum, daha da kötüsü birlikte ölemeyeceğimizi biliyorum. Toprağın kalbi
kırılmaz mı şimdi​

[YOUTUBE]1jHzkX2djFc[/YOUTUBE]​

Votkanın saati yoktur, Akşam kavramı girdiyse başlarsın içmeye​

Dov9Oz.jpg

Adaletini sikiyim

Çokmu sevmiştin ?
Bilmem ben sevmesini bilmiyorum herhalde kimi sevdiysem bana düşman oldu...

Ve sonbahar...
Bizler için yılın dönümü, yılın başı, yılın en güzel zamanı.
Eylül ne iyi etti de geldi .

Şimdi anladım da ben en büyük hatayı sana merhaba diyerek yapmışım

Yolunda giden tek şey yolunda gitmeyen hayatım.

YARALI ARKA KAPAK YAZISI

Artık hatırlanmaya değecek kadar bile kalmadın. Seni unutmak hakkım! Unutkan biri değilimdir ama sen bende hatırlanacak hiçbir şey bırakmadın. Benim unutulmuşum olmak bile güzeldir bil. Aşk mı? Aramızda kaldı; içimizde değil…

Yanlış aşkta doğru aranmaz. Ama yine de oku istiyorum. Cümlelerimde gizlenmiş duygudan ne anladığını benim nasıl yazdığım değil, senin nasıl okuduğun belirler.

‘Kör müydü gözlerin, nasıl göremedin’ diye sordular senden sonra. Kör değildim. Ve hayatımda en çok iki kere parlamıştı gözlerim. Birincisi seni ilk gördüğüm, ikincisi giderken ardından baktığım gün. İlkinde aşkın ışığından, ikincisinde gözyaşlarımdan… O iki anın arasındaysa hep kapalıydı gözlerim. Aşkına inandığımdan.

Kör değildim, sadece güvenmiştim!

Not: Bugün seni düşünmeden yaşayabilmeyi başardığım ilk gün. Hadi topla seni benden. Kalbim seni uğurluyor. Al bu yara sende kalsın. Artık beni acıtmıyor.

K.Tazeoğlu​

Bu şerefsiz dünya da boktan bir geceye daha merhaba

Geri