Hani diyorum ya olmasaydı sonumuz böyle diye. Aslında böyle olması daha iyi oldu biliyormusun ? Biz seninle biz olamazdık zaten olamadıkta. Saplantılı bir adamın tekiyim ben. Herkese meydan okuyorum ama kendi duygularıma gelince korkağın teki oluyorum ben. Geçmişine saplanmış dibi çamurlu adamın tekiyim ben. Ben bir yol olmazdı. Harbiden bak benden bir bok olmazdı. Hep mutsuz olurduk kavga ederdik seninle. Sen yaşamaya sevinci dolu biriydin. Her daim gülen güldükçe de o gözlerinin içi yeşil yeşil gülen biriydin. Bense her zaman dalgın, her zaman düşünceli, gülen yüzünün altında hep ağlayan bir yüzü olan saplantılı adamın tekiyim. ÇAmurlu hayatıma seni çekemzdim ve sende girmedin zaten o hayata. Bunun için teşekkür ederim sana. Çok kızıyordum önceleri sana. Beni bir piç gibi ortada bırakıp gittiğin için. Ama artık kızmıyorum. İyi ki gitmişin diyorum. Umarım mutluluklara yelken açmışındır. Umarım gittiğin yerler seni çok sevmiştir. Umarım hep mutlu olursun. Biz olamadık ama sen mutlu ol.