Hüzün Kovan Kuşu

• Kullanıcı Arda1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 987 gün önce görüldü
Merhaba sayfa...

Eve yeni geldim dün hiç iç açıcı bir gün değildi. Yine alkole verdim kendimi, Sakarya nehrinin kenarında içtim yine tek başıma. Sonra sevdiğim ve kendimden çok değer verdiğim kişiyle konuştum biraz. Konuştuğumuz her kelime alkollü de olsam hala aklımda.

Bir arkadaşım geldi bulunduğum yerden aldı beni. kendi evine götürdü. Sokağa girer girmez herkes bana bakmaya başladı. Arkamdan konuşmaya başladılar. Şu' nun haline bak serseri, işe yaramaz, sarhoş dediler. Hepsini duydum. Hele bir tanesi dedi ki ; Rahmetli Levent' in oğluna bak. Adamcağız bu halini görse ne kadar utanırdı dedi. Bu sözü duydum ya oracıkta yer yarılsada içine girsem dedim. İlk defa benim yüzümden babama laf geldi :(

Affet beni baba. Sana layık bir evlat olamadığım için affet. Dün gece seni utandırdığım için affet.
Sende kabul et baba. Oğlun senin istediğin gibi birisi olmaya beceremedi...

Kabul et işte pis sarhoşun tekisin

[YOUTUBE]YdFnnWL4Lbs[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]VC-IIbqXURk[/YOUTUBE]

Şehrin en karanlık yerinde duruyorum
Haydi vur beni, hiç ümidim kalmadı
Tutunacak bir dalım,
Başımı yere eğmeden mazlum yerine koyma
Allı pullu düşlerim vardı oysa
Bir hayat böyle tersine dönmez
Bir yiğit böyle harcanmaz
Dağlara taşlara bağırasım geliyor
İçim yanıyor içim bildiğin gibi değil

[YOUTUBE]2KDNIITpduI[/YOUTUBE]

Sarmaz canımın ateşi dudaklarını
Gözlerin benden bu kadar uzaktaysa
Almaz kucağına gönlüm günahlarını
Tenim tenine sokulup dokunmazsa
Ağlarım biterse sevdam
Ağlarım sönerse aşkım
"Dur" demiyor gönlüm..
Çaresiz tükenmesin aşk
Kimsesiz silinmesin ahh..
Gör, soluyor gönlüm..
Geceler uzun, geceler yangın..
Bu deli gönlüm öyle yorgun
Ben çaresiz kimsesiz çocuk
Ellerin çok uzak
Hasretin yakın..

Bir de '' Rafet El Roman & Yanımda Kal '' vardı...

[YOUTUBE]RmQ2wo8akEA[/YOUTUBE]

Karanliklar adil degildir. İnsanlarin pisliklerini orter

Gönül artık son gişede...

Pis sarhoşşşş

Haklı pis sarhoş

Bazi insanlar var. Bana kendimi degerli hissettirip sonra da benden uzaklasanlar var. Boyle yaparak beni oldurdunuzun farkindamisin/z

İcimde sefini kaybetmis bir orkestranin huznu. Yuzumde ise charlie chaplin in gulumsemesi var

Bazi insanlar bana kendimi degerli hissettirip sonrada benden uzaklasinca beni ne hale koyduklarinin farkinda degillerr

Hikaye Bitmiştir
Konu kapandı..

Köksüz bağsız düşüncelerimizle kaldığımızdan yerden devam

c9120.jpg

Ve sen daha demincek,
Yıllar da geçse demincek,
Bıçkılanmış dal gibi ayrı düştüğüm,
Ömrümün sebebi, ustam, sevgilim,
Yaran derine gitmiş,
Fitil tutmaz, bilirim.
Ama hesap dağlarladır,
Umut, dağlarla.

Sonra yine zaman geçti. Zaman geçmesi önemli değildir. Sanırım bundan bahsetmiştik. “O zamanlar bir şeyleri reddetmeye ihtiyacım vardı ve sen tam bunun üstüne geldin,” dedi. “O kadar iyiydin ki o zaman. Annem sanki bu yüzden yedi ay daha yaşadı. Ne demek istediğimi sahiden anlıyor musun?” Anlıyordum. İki karışlık mesafede, birbirimizi göremeden uzanmıştık. Kaç kişi olduğumuzu bilemeden uzanmıştık o karanlıkta, yanımızdaki ölülerle beraber uzanmıştık. Karanlıkta nüfus sayımı şöyle yapılır. Yaşayanlar bir sigara yakar.

Geri