Merhaba ;
Bu yazıyı yazarken saat şuan da 00:52. Ani bir kararla yok olmaya karar verdim bir süre. Telefonumu kapatmayı düşünüyorum arayan ulaşamasın bana. Kendimi sadece kendimle baş başa bırakmak istiyorum. ( Ve aklımda onunla birlikte ) Öncelikle sen hakkını helal et sayfa. Sanırım benim en çok kahrımı çeken sen oldun.
Niye, nereye gidiyorsun diye sorma. Gerçekten bende bilmiyorum. Yarın evden çıkıp otogara gideceğim. Kafamın estiği bir kente bilet alıp gideceğim. Sen de beni anlayamıyorsun biliyorum. Yoruldum gerçekten çok yoruldum. Bazı şeyleri kaldıracak gücüm kalmamış artık fark edebiliyorum. Hani bir şeyi çok seversin ve o şeyi çok istersin ya sanırım öyle bir şeydi benim ki. Ama şunu da öğrendim ki bazen sevmek ve istemek yetmiyormuş. Bu durumda ne yapacağını da bilemiyor insan.
Kendine iyi bak kardeş. Sana çok büyük sırlarımı verdim. Hele hele öyle bir sır verdim ki sana bunu bir Allah bir sen bir de ben biliyoruz. Sakın ola kimseye sırrımızı aşikar etme. Ben onu içimde yaşıyorum sen ise hafızanda tutuyorsun. Sana yazıp yazıp sildiklerimi sakın ola kimseye söyleme, belli de etme.
Sende biliyorsun ki onu gerçekten sevmiştim ben. Şimdi sevmiyormusun diye sorma büyük küfrederim. Kendimi bile sevmedim onu sevdiğim kadar. Hala da öyleyim. Gün ve gün artıyor içimdeki sevgi nedendir bilinmez.
Ben yokken köşeme iyi bak. Gelen giden olursa bize yakışır şekilde ağırla
Laf yine farklı mecralara geldi. Hakkını helal et benim varsa helal olsun...
O' na de ki ; şarkıların sana selamı varmış de . Hepsi bu kadar işte...
00:52 : bu saat itibari ile hikayeye ara veriyoruz.