Hüzün Kovan Kuşu

• Kullanıcı Arda1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 987 gün önce görüldü
+ Hiçmi düşünmedin ?

- Hayır.

+ Beni üzdün ama farkındamısın ?

- Hayır.

+ Mükemmel birisi değilim ama hoşçakal kelimesini duymayı hak etmiştim.

- Evet.

Bu akşam bir kere daha Üzüldüm,,,

Yer yer parçalı umutluyum...

Hiç gelmezsen hep özleyemem ki.

Bakkala gidiyorum diye evden çıkıp 10 sene ortalıklardan kaybolasım var...

Bir inancın yüceliğinde buldum seni ve bir kavganın güzelliğinde Sevdim

Bugün günlerden ' Babalar Günün Kutlu Olsun Baba '...

Son 9 saattir babamın yanındaydım. Çok iyi geldi onunla konuşmak. Uzun zamandır bu kadar uzun dertleşmemiştik ;)

Merhaba Baba.

13 yıldır içimde ukte kalan o gün yine geldi çattı işte. Kaç küsür saattir uyumamanın vermiş olduğu yorgunluk ve bitkinlikle, titreyen ellerimle yazıyorum sana ey gidi ihtiyar.

Biliyorum yine ordan bu yazdıklarımı okuyacaksın ve kendi kendine şöyle diyeceksin. Yinemi yazıyorsun, yinemi edebiyat yapmaya başladın oğlum diyeceksin. Evet yine yazıyorum ve yazıcam da...

Sen gittiğinden beri karanlıkta yolunu kaybeden serseri bir kurşun oldu gözlerim. Öyleya idolüm dediğim adam yok yanımda. Özledim seni ihtiyar. Valla bak acayip özledim hemde. bugün koluma senin saatini taktım. Bütün gün çıkarmayacağım kolumdan onu. Senden geriye kalan tek yadigar o çünkü.

Hatırlıyorum da 8 yaşındaydım. Evi aramıştın. Anneme Ardayı hazırla aşağı indir gelip alıcam demiştin. Geldin elinde Sakaryaspor atkısı vardı. Sardın boynuma Doğruuuuuuuu Kocaeli' ye maça götürmüştün beni. Hiç unutmam 2 - 0 yenmiştik Kocaeli' yi. İşte o gün Sakaryasporlu oldum ben.

11 yaşındaydım. Evde ikimizdik. Dedin ki ; Bak oğlum bu dünyada herşeyini kaybedebilirsin. Ama Şerefini, gururunu, haysiyetini asla kaybetme. Ne olursa olsun gururun için yaşa dedinya. İşte o günden beri Gururum için yaşıyorum ben.

Bütün söylediklerin, nasihatların, öğütlerin, hepsi aklımda ihtiyar. Oğlun senin dediğin gibi, senin istediğin gibi, adam gibi yaşıyor bu hayatı babam.

Ne vardı yanımda olsaydın. Sevdiğim kızı bile anlatamıyorum sana. Allah kahretsin ki niye yoksun yanımda ihtiyar. Anlamıyorsun beni, Yahu çok zormuş bu şekilde ayakta kalabilmek. Herşeyle tek başına mücadele edemiyorum, yoruldum baba çok yoruldum ben. Bana bir yol göster Allah aşkına. Ben senin kadar güçlü değilmişim.

Özledim ihtiyar. Ellerinden öpmek isterim ama öpmem. Ben senin ayaklarına yüzümü sürerim. Ayaklarından öperim senin. Keşke yanımda olsaydın da tırnaklarının arasında ki tortu olsaydım ben. Keşke olsaydın da sabah akşam dayak atsaydın bana. Ne diyim ki bilemiyorum ne diyim...

En çok da ne koydu bana biliyormusun ?
Çanakkalaye giderken seni son görüşümmüş meğerse bilmiyordum bunu. Bu bana çok koydu be baba. Son kez göremeden helaleşemeden, elini öpemeden ayrıldık seninle.
Benim sende hakkım yok. Ama senin hakkın asla ödenmez. Hakkını helal et oralardan bana baba. Sen helal et ben hissederim...

Özlendin İhtiyar...

belkide icime dert olacaksin
belkide gönlüme yurt olacaksin
kim bilir belkide el olacaksin
belki hayatima mal olacaksin
yine de yandigim yinede kandigim
yine de varligim sen olacaksin
yinede kaderim yinede sevdigim sen olacaksin

Söylediklerimi boşver. Bir de söyleyemediklerimi bilsen

ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
hani şu perdelerinde mavi kuş resimleri olan
ali bakkalın hemen yanında 17 numara
o kırgın hayatın tam ortasında
hani duvarlarında hala yazılar olan o sokakta
biri gurbetin ,biri ihanetin,
biri de seni böyle sevmenin hikayesi
sevdanın camı bana bakıyor ben cama
ve bak sen şu serencama
pencere önünde menekşeler ,hatmiler
bide gece sefası ,bide haytalığı adamın
abi bide sevdanın hayali vuruyor arada içime
iyi oluyor diyorum bu sana iyi oluyor
arada bir arkadaşlar geliyor laflıyoruz ordan burdan
anlarsın ya güzel abim
iç cebimde bir umut doğuyor
bide nerden bulduysam resmi sevdanın
resimde sevda inadına gülüyor
sevdam gayri resmi bilmekteyim
gel ki benim abim
birazda üstümüzde macera güzel duruyor
yani yakışıyor adama yakışıklı bir sevda
hayat haybeye vurmuyor yüzümüze belasını
hayat sokağımızda bir kehribar tespih gibi
dokuyor tanelerini takır takır yüzümüze

Merhaba Olriç ben geldim...

senin neyinim ben ?
Hiçbirşeyim
Peki...

hergece biraz daha ö......m

Allah der ki ; Kimi benden çok seversen onu senden alırım...Ve ekler : "Onsuz yaşayamam" deme, seni onsuz da yaşatırım.

Seni seviyorum dediğim ilk kişi sendin...

Uzaklar diye bir yer var. Bütün sevdiklerim orada

bir gün merak edip sormadın beni...

Geri