Hüzün Kovan Kuşu

• Kullanıcı Arda1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 987 gün önce görüldü
Bazı geceler ölüyorum ve o görmüyor. Son bir kaç gecedir olduğu gibi...

Diren kardeşim...

7cmlb.jpg

sanma ki ; dert sadece sende var sende ki ; derdi nimet sayanda var

Ağlayarak konuşmakta güzelmiş

Ne söylesem faydasız. ne desem boş.

İhtiyacım var diyorum daha ne diyeyim...

528116_410181372357687_1481831548_n.jpg

Merhaba ;

Bu yazıyı yazarken saat şuan da 00:52. Ani bir kararla yok olmaya karar verdim bir süre. Telefonumu kapatmayı düşünüyorum arayan ulaşamasın bana. Kendimi sadece kendimle baş başa bırakmak istiyorum. ( Ve aklımda onunla birlikte ) Öncelikle sen hakkını helal et sayfa. Sanırım benim en çok kahrımı çeken sen oldun.

Niye, nereye gidiyorsun diye sorma. Gerçekten bende bilmiyorum. Yarın evden çıkıp otogara gideceğim. Kafamın estiği bir kente bilet alıp gideceğim. Sen de beni anlayamıyorsun biliyorum. Yoruldum gerçekten çok yoruldum. Bazı şeyleri kaldıracak gücüm kalmamış artık fark edebiliyorum. Hani bir şeyi çok seversin ve o şeyi çok istersin ya sanırım öyle bir şeydi benim ki. Ama şunu da öğrendim ki bazen sevmek ve istemek yetmiyormuş. Bu durumda ne yapacağını da bilemiyor insan.

Kendine iyi bak kardeş. Sana çok büyük sırlarımı verdim. Hele hele öyle bir sır verdim ki sana bunu bir Allah bir sen bir de ben biliyoruz. Sakın ola kimseye sırrımızı aşikar etme. Ben onu içimde yaşıyorum sen ise hafızanda tutuyorsun. Sana yazıp yazıp sildiklerimi sakın ola kimseye söyleme, belli de etme.

Sende biliyorsun ki onu gerçekten sevmiştim ben. Şimdi sevmiyormusun diye sorma büyük küfrederim. Kendimi bile sevmedim onu sevdiğim kadar. Hala da öyleyim. Gün ve gün artıyor içimdeki sevgi nedendir bilinmez.

Ben yokken köşeme iyi bak. Gelen giden olursa bize yakışır şekilde ağırla

Laf yine farklı mecralara geldi. Hakkını helal et benim varsa helal olsun...

O' na de ki ; şarkıların sana selamı varmış de . Hepsi bu kadar işte...

00:52 : bu saat itibari ile hikayeye ara veriyoruz.

Merhaba ben geldim. Niye geldim onu da bilmiyorum ya geldim işte. Çok uykusuzum. Dün sabah 5 ten beri uyumuyorum. Biraz yatıcam. Saat 2 gibi gelirim heralde. seninle uzun uzun dertleşicez merak etme. Beynimdekileri düşündüklerimi dilimdekileri sansür koymadan anlatıcam sana...

Ama şimdi uyku zamanı

Bilerek yaptığımı söyledi. Gerçi bunu bir çok kişi söyledi dünden beri . Hepsi de beni ayrı ayrı üzdü. Sorumsuz bir şekilde davrandığımı söylediler. ve daha ötesi çok sorumsuz bir insan olduğumu söylediler. Aslına bakarsan bütün söylenenler bir kulağımdan girdi bir kulağımdan çıktı. Çokta önemi yoktu hani benim için.

Ama bir de o nun demesi beni talan etti. Bilmeliydi aslında emin olmalıydı. Bir tek gülüşü için neleri feda edebileceğimi bilmeliydi. En azından tahmin etmeliydi. Kim bilir belki de etmiştir de bana belli etmemiştir. Orası da muamma zaten. Neyse...

mükemmel birisi sayılmam ama günaydın kelimesini hak etmiştim...

Ne olduğunu bilmediğim bir umudum var sözü var ya. Benim ne olduğunu bilmediğim bir umudum bile yok

Sevgimizin şahidi allah olduktan sonra papatya sevmiyor dese ne çıkar

her geçen gün biraz daha uzaklaşmak bu olsa gerek...

Başımı yere eğdin. Mazlum yerine koydun

Bir gün de sen nasılsın desen ben çok mutlu olacağım

Azar azar ölüyorum ve sen bunu bilmiyorsun

Her kelimede daha çok uzaklaşıyorsun ve ben ne zaman dinlemeye başlasam sen susuyorsun.
Daha fazla küçük düşmeye gerek yok.

Bana yazıklar olsun ki çağırsan geleceğim ya lanet olsun bana

Selam ben geldim.

Nasılsın sayfa. Beni sorma ben 3 gündür sabaha kadar içiyorum. Hiç bişey zevk vermiyor artık.

Annemi ve babamı çok özledim. Onları yanına gitmeyi çok istiyorum. Tutacak dal bulamıyorum kendime. Anlamıyorsun zaten beni kimse anlamıyor ki.
O bile anlamıyorken beni sen nasıl anlayacaksın.

Kendimi tanıyamıyorum çoğu zaman. Ne olacaksa olsun diyorum ama boşveremiyorum. Yaptığım en iyi şey ne biliyomusun ....

Geri