Hüzün Kovan Kuşu

• Kullanıcı Arda1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
bazen insan dümdüz anlatmak istiyor. ben seni sevmekten vazgeçtim, demek. ben hayalinle uyumayı azaltarak bıraktım, diye eklemek. ellerimi senin ceplerinde ısıtmak istemiyorum artık, çünkü görkemli bir cehennem taşıdığım halde içimde, ben nasıl üşüyorum, neden, diye sormak. cevabı beklemeden kapıyı çarpıp çıkmak. bilahare ellerini kendi boynunda ısıtmak. insan ellerini kendi boynunda ısıtmaya alıştı mı tutunamıyor zaten hiçbir dala. ben zaten tutunamıyorum yıllardır. adımı bir ağaçtan aldığım için mi terk edemiyorum kimseyi, bilmem ama, bana tutunanlar hep kırdıkları dallarımdan parçalar götürdüler yanlarında. bu eksikliğim bu yüzden. kendimi tamamlama telaşım bu yüzden. devamımı aramak, sarınacak bir parmaklık aramak telaşım bu. insan bazen dümdüz küfretmek istiyor. ağız dolusu. kursak dolusu. geçmişimi çaldınız hadi neyse de, geleceğimi niye ulan! diye. başı dönen bir yiv gibiyim. yalnız adres yanlış adresten hüzünlüdür örneğin. bıçakla değil bıçağı tarif etmek tehlikeli. ama edeceğim.
dümdüz anlatacağım, söz veriyorum bu kez ağlamayacağım. fotoğrafına rastladığımda sadrıma dolan acıyı katlayıp kaldıracağım, naftalinli kışlıklarımın arasına. ellerini daha önce hiç bir çiçeğe su verirken görmemek hüznünü silkeleyeceğim pencereden. saç diplerinin ağaç diplerine dökülen demle benzerliğini unutacağım. ben ellerimi ıslatmaktan vazgeçtim. saçlarımı, kendimi, hayatımı, yatağımı toplamaktan vazgeçtim, bıraktım hepsi dağınık kalsın artık. seni dinlemekten vazgeçtim. süssüz, sissiz anlatıyorum. iyi oku. ben. seni. sevmekten. vaz. geç. tim. zaten vazgeçmek çağıdır yaz mevsimi. sen de bilirsin. bu seni yazdığım son paragraf. bir daha hiçbir sayfada kendini arama. adın dilimde migren ağrısı çünkü. adın, değdiği şiire kısmi felç yaşatıyor hatta. bir çığlık gibi kopuyorsun şuramdan. bir kemik gibi kırılıyorum usulca. son kez tekrar ediyorum. bu kez lütfen anla. ben evet, o çok çocuk gülüşünden sökülüverdim. doğru. seni yazdığım son cümleydi bu.​

Katlanmaksa katlanıyorum kimselere belli etmeden
İyi kötü bir iş tutturmuşum acısı tatlısı hepsi bir​

[YOUTUBE]MRkWSZ3UJG4[/YOUTUBE]​

Bu fırtına durulur mu benden adam olurmu

Bekle beni anne bir sabah gelicem bekle.

Naber ;)​

vEr3zR.jpg

Benim ağzım bozuk olabilir ama kalbim temizdir

Ne zman hüzünnlensem aklıma annem ve babam geliyor.
30 Yaşında ki bir insan her gece ağlarmı arkadaş

Terbiyesizlik samimi olmamak git gide düşüyoruz bakalım

Bizde kırıldık kırgınlığımız var ama belli etmedik

Ne olur​

[YOUTUBE]7lWY-b1fBWA[/YOUTUBE]​

Hüzün kovan kuşu gelmiş
Gecemin yanağına konuvermiş
Ay tenli aşık şarkıma karşılık vermiş

Bilsen içimi dersin ki bu yaşıyor olamaz

Anne
Baba
Dayı
Teyze
Dede
Nine
Kuzen
Hala

16 sene oldu be.
Koskoca 16 sene. 16 senede neler değişti bir bilseniz. Değişmeyen tek şey içimdeki yara. ve yokluğunuz. Hepinizi çok özledim sizinle benim aramda nefes alıp vvermenin dışında hiç bir fark yok. yokluğunuz her gün öldürüyor beni​

Herşeye rağmen yer yüzünde şarkılar söyledik teşekkürler dünya

Anne
Baba
Dayı
Teyze
Dede
Nine
Kuzen
Hala

16 sene oldu be.
Koskoca 16 sene. 16 senede neler değişti bir bilseniz. Değişmeyen tek şey içimdeki yara. ve yokluğunuz. Hepinizi çok özledim sizinle benim aramda nefes alıp vvermenin dışında hiç bir fark yok. yokluğunuz her gün öldürüyor beni​

Başınız sağolsun.

Yakında seni ziyarete 2 kişi gelicez anacım

Ne kadar adı bir şehir olsanda yine de güzelsin istanbul

Ben ailesiyle problemleri olan hiçbir insanın mutlu olduğunu görmedim. önüne dünyaları serin, istediği iyi okulu, aşık olduğu sevgiliyi, fedakar dostu koyun önüne, istediği kadar ben mutluyum, ben çok eğleniyorum, ben duygusuzum desin, ailesi kalbinde bir yara olan çocukların hiçbir zamanı hüzünsüz geçmez.

Ya en güzel günler bizim olacak ya da hiç kimsenin güzel bir günü olmayacak açık ve net ;)

Geri