Hüzün Kovan Kuşu

• Kullanıcı Arda1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
Duygusal bir şarkı dinlediğiniz zaman aklınıza gelen ilk kişi hayatınızın içine sıçan kişiymiş bende bugün öğrendim genşlerr

Akşam üzeri bir parça çalar uzak ülkelerin birinde. Kulağını doldururken melodiler göğsünde hafif bir sıcaklık hissedersin. Adını koyamadığın her şey gibi seversin içini. İçini açarsın sevdiklerine ve onlarda sever seni. O zaman henüz hava kararmadıysa bir kahve içer miyiz ?

Arda...​

[YOUTUBE]79ecjKf7n84[/YOUTUBE]​

Hindistan yolcusu kalmasın
Pazartesi istikamet Hindistan

Gezi parkının yıldönümü .
Sebzeliğinde havuç yerine biber gazı olanlara selam olsun

Senin şarkın canım bu şarkı
Benim eksik yanım bu şarkı
Sen unuttun belki çoktandır
Ama benim sonum bu şarkı​

[YOUTUBE]18jc99g4YWI[/YOUTUBE]​

Benim babam rakısını içerken kemençe dinler ve ağlardı. Bende öyle yapıyorum.
Ben babamın oğluyum babamın​

[YOUTUBE]rffgBmptYs0[/YOUTUBE]​

Katlanmaksa katlanıyorum kimselere belli etmeden
İyi kötü bir iş tutturmuşum acısı tatlısı hepsi bir
Senden ırak olduktan sonra ha trabzon ha diyarbakır
Vefasız çıktın...​

[YOUTUBE]MRkWSZ3UJG4[/YOUTUBE]​

Keşke şu sahip olduklarımın hiç biri olmasaydı da siz olsaydınız yanımda.
Fabrikanın birinde asgari ücretle çalışan bir işçi olsaydım kentin gecekondu mahallelerinin birinde otursaydık sobalı buz gibi bir evimiz olsaydı.
Birbirimize olan sevgimizle ısınsaydık.
Akşamları yanan sobanın üstünde çay demleyip üçümüz dizi izliyip gülseydik.
Parasızlıktan ayın sonunu zor getirseydik keşke de siz benimle olsaydınız.
Onurumuzla gururumuzla yaşasaydık.
Siz yoksunuz ama baba emin ol oğlun dediğin gibi hep onuru için yaşıyor. Hep şerefi için yaşıyor. Herşeyini kaybet ama şerefini asla kaybetme dediğin günden beri şerefimle yaşıyorum babam.
Hiç kimsenin hakkını yemedim düşene tekme atmadım hep elimi uzattım. Aslan babam oğlun sana yakışır hayat yaşıyor gözün arkada kalmasın.
Ağlamıyorum babam sadece duygusallaştım öyle.
Çok özledim baba çok.
Her gün biraz daha ölüyorum siz yokken baba

Gidenler bizden bir parça götürürler ve o parçanın yerindede derin izler kalır

Hayırsever bir vatandaş bana Türkiye'den ot dergisi haziran sayısını gönderebilir mi Italya'ya :)

Günaydın
En tatlı günler güzel bir kahvaltı ve kıymalı yumurta ile başlar. :)

j51ERm.jpg

Kahvalti saati degil belki ama fena cekti canim.
Paylasimlar harika.

Kahvaltı her saat güzeldir yeterki karşınızda biri olsun :)

Kim istemez ki bakmakdan usanmayacagi bir ciftle gözle karsilikli bişiler yemeyi.

bi periscope kullanaydık iyiydi. gerçi daha facebook twiter instagram neyimde kullamıyoz bildiğin sosyal ağ özürlüyüz :)

2013 senesinde o hastane odasında kimsesiz bir hayata gözümü açtığımda karşımda sen vardın ve bana hoşgeldin demiştin.
şimdi sıra bende. bende pazartesi günü sen o ameliyattan çıkıp gözünü açtığında hoşgeldin demek için geliyorum yanına. ben yıkılmadım ayakta kaldım.
ve sen de ayakta kalıcaksın ben buna inanıyorum. inanmadığım tanrılara dua edicem senin için söz.
daha beraber gülüp ağlayacağımız günler olacak. oğlum ben sabahın köründe kimi aricam gel beni hava alanından al diye. kim bana menemen yapıcak lan. tabi ki sen.
altı üstü bi kitle alınıcak küçücük bişey amına koyim. küçücük şeymi yıkıcak seni beni bizi.
yıkamicak biliyorum ayağa dikilicez ve öyle gırgır yapıcaz ki seninle taşağın dibine vurucaz.
lan daha beraber sakaryasporun süper lige çıktığını izlicez lan.
yolumuz uzun seninle daha

Yarın İstanbul Kayseri

Bu dünya da olan hep güzel ihsanlara oluyor​

[YOUTUBE]kXDtA6iFjQ0[/YOUTUBE]​

Sabahları uyandığıma sevinemiyorum
Gecenin sıkıntısı öğleye kadar sürdüğü için sabahın verdiği derinliği yaşayamıyorum
Öğleden sonrada akşamın hüznü çöküyor

Al benden de o kadar.
Luzumundan fazla "hoş görülü" görünücez diye akşama yorgun düsüyoruz.

Uçak biletimiz hediyemiz çantamız hazır.
Sabah yolculuk zamanı. İstanbul da kahvaltı ardından kayseriye kardeşin yanına ordan Ankaraya eski dostların yanına

Geri