HÜDA PAR'ın adayı okulları gezip Kürtçe propaganda yaptı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Şimdi bunu hdp yapsa bizim imamlar burayı altına üstüne getirirdi. Ama kendi mahallesinin cocuu yapınca "eh ama Kürtçe de güzide bir dilimiz" demeye başlamış. Aferin lan size.

Şimdi bunu HDP yapmış olsa bizim guluk gulukçular buraya sayfalarca methiyeler dizerdi. Ama karşı mahallenin teröristleri yapınca wowowowo

Hocam zor olmuyor mu bu yaşınızda böyle?

hangisi daha kalin yarismasi yapiyosak ben de bi tane belirteyim
almanca bence en kalini

HÜDA PAR OLDUGU GIBI KÜRT PARTISI
dagdaki zibidiler gibi terörüs destekleyen parti deyil
lafa gelince kürt partisi diyorsunuz ya
alin iste size orginal kürt partisi adanzeye partinin hepsi kürt
Evet HIZBULLAH terörist bir örgüt değil. Hay senin beynini öpeyim emi

Şimdi bunu HDP yapmış olsa bizim guluk gulukçular buraya sayfalarca methiyeler dizerdi. Ama karşı mahallenin teröristleri yapınca wowowowo

Hocam zor olmuyor mu bu yaşınızda böyle?
Hüda parcı misin yeğenim.

böyle sabahtan beri geçiştireyim diye 3 cümle karaladım ama yazılanları okuyunca sanırım birazdan fazla karalayacağım. Öncelikle herhangi bir siyasinin eğitim yerleşkesinde siyasi bir söylemde bulunması başlı başına fiyaskodur. Dediğim gibi bunun bir prosedürü var ve bunun 18 yaş altı çocuklarla kamera karşısında ikiyüzlü davranmakla uzaktan alakası yok. Kaldı ki aranızda hüdapar'ı şirin göstermeye çalışanlara alttan güldüm çünkü bu tip insanlarla ahbaplık yapmadığınız çok belli. hizbullah'ın satırla sokağa çıkıp cihat diye öldürdüğü insanları unutmadık, neyse.

ayrıca seçmeli ders olarak uygulamaya geçen yerler daha öncesinde vardı ancak hep önüne taş koyulduğu için pratikte işlevi pek olmadı. burada bahsi geçen ingilizce ya da fransızca değildir. türkiye devleti'nin nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu 2. milletin dili olup hala bu bölgede yoğun konuşulmaktadır. kendim zorunlu şark görevi adı altında doğu'ya yerleştim ve kendim de kürt olmama rağmen kürtçe bilmiyorum. kırsalın mezra kısmının ebeveynlerde özellikle kadınların pek türkçesi yok. ve ben iletişim kurmaya çalışırken inanılmaz zorlanıyordum. bana kalırsa eğitim fakültelerinde zorunlu kürtçe dersi olması gerekiyordu. küçük yaş grupları ise tamamen seçmeli olması aksine bu bölgedeki çocuklar için okulu daha eğlenceli kılacaktır. daha öncesinde de demiştim bunu burada gözlemlediğim şeylerden birisi çocukların kürtçe düşünüp türkçeye çevirip konuşmasıydı.

velhasıl talebinde bir problem görmüyorum ama sunuş biçimi bir tarafa, kirli geçmişleri öteki tarafa niyetleri kötü. ve lütfen hüdapar'ın içinde bulunmadan asla onları sağlıklı bir zihin gibi düşünmeyin.

Geri